Wicked müzikali Türkiye'ye geliyor (Biletleri satışta)

Tüm zamanların en iyi müzikali, Broadway’in en büyük gişe rekortmeni olarak anılan müzikal şov Wicked, Türkiye'ye geliyor. Şu ana kadar 14 ülkede 50 milyonu aşkın kişi tarafından seyredilen, 100’den fazla uluslararası ödüle sahip Wicked müzikali, 11 Ekim 2017’den 5 Kasım 2017’ye kadar 31 gösteri ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde olacak. Biletleri ise 4 Kasım'dan itibaren satışta.

Haberler 28.10.2016 - 11:10 Son Güncelleme : 28.10.2016 - 11:13

  • 1

    İNGİLİZCE SAHNELENECEK

    Wicked, aralarında Jacqueline Hughes (Elphaba), Carly Anderson (Glinda), Bradley Jaden (Fiyero), Steven Pinder (The Wizard and Doctor Dillamond), Kim Ismay (Madame Morrible), Iddon Jones (Boq) ve Emily Shaw (Nessarose)‘ın bulunduğu uluslararası kadrosu tarafından İngilizce olarak sahnelenecek.
  • 2

    ÖDÜL KOLEKSİYONU

    “Defying Gravity”, “Popular” ve “For Good” gibi hayranlık uyandıran şarkılara sahip olan “Büyülü Müzikal”(Time Out), “En başarılı müzikal” dalında, Broadway’de üç Tony ve altı Drama Desk Ödülü, Londra’da iki Olivier ve dokuz WhatsOnStage Ödülü, Avustralya’da ise altı Helpmann ödülü ve Grammy ödülü’nün sahibi oldu.
  • 3

    BEĞENİ YAĞMURU

    Wicked müzikali “Opera’daki Hayaletten bu yana eşine rastlanmamış nefes kesen bir başarı” (Washington Post, U.S.)  ve “Ozun dünyasına gizemli bir yolculuk” (London Evening Standard, UK) gibi yorumlarla beğeni topladı.
  • 4

    BÜYÜCÜ ARKADAŞLARIN HİKAYESİ

    L. Frank Baum’un Oz Büyücüsü’nden ustalıkla uyarlanan karakterlerden oluşan, Gregory Maguire’in çok satan romanı Wicked, Oz Büyücüsü’nde bahsedilen iki büyücülük öğrencisinin daha önce anlatılmamış arkadaşlığını ele alıyor. Oz Büyücüsü’ndeki olağanüstü maceralarının sonunda bu ikiliyi Lanetli Batı’nın Kötü Cadısı ve İyi Cadı Glinda olarak göreceğiz.
  • 5

    MÜZİKLER SCHWARTZ'A AİT

    Wicked’ın müzikleri, daha önce  Disney yapımı Pocahontas, Notre Dame’ın Kamburu ve Manhattan’ın Sihiri filmleri ile Grammy ve Akademi ödülleri kazanan Stephen Schwartz’a ait.
  • 6

    ROMANDAN SAHNEYE

    Müzikal Winnie Holzman tarafından Gregory Maguire’ın Lanetli Batı’nın Kötü Cadısı adlı romanından sahneye uyarlandı. Dekor tasarımı Tony ödüllü Wayne Cliento tarafından yapılan müzikal, aynı şekilde iki kez Tony ödülü kazanan Joe Mantello tarafından yönetiliyor.
  • 7

    BAŞ YAPIMCI MCCABE

    Baş yapımcısı Michael McCabe olan Wicked’ın diğer yapımcıları arasında; Marc Platt, Universal Stage Productions, The Araca Group, Jon B. Platt ve David Stone yer alıyor.
  • 8

    ZORLU'DA

    Wicked, İstanbul’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ne konuk oluyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız