Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncuları belli oldu

Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosunu açıkladı. Fantastik dizinin prodüksiyonuna gelecek ay Yeni Zelanda’da başlanacak. 

Haberler 15.01.2020 - 10:33

  • 1

    Büyük bir rekabet sonucu Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) kitabının yayın haklarını alan ABD merkezli teknoloji devi Amazon, dizi versiyonu için hazırlıkları tamamladı. 1,3 milyar dolar olarak belirlenen bütçeyle bugüne kadarki en pahalı yapım olan dizinin ilk sezonunun 20 bölümden oluşması bekleniyor.

  • 2

    Amerikan Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nin Los Angeles’ta düzenlediği etkinliğe katılan Amazon, prodüksiyonuna şubat ayında başlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunu açıkladı. Kadroda şu isimler yer alıyor: Robert Aramayo (fotoğraftaki), Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman.

  • 3

    Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke, oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği ve dizinin yayın tarihi bilgisini paylaşmadı. Dizinin 2021 içinde seyirciyle buluşması bekleniyor.

  • 4
    Prodüksiyonuna gelecek ay Yeni Zelanda’da başlanacak olan Yüzüklerin Efendisi dizisi, JD Payne ve Patrick McKay tarafından geliştiriliyor.
  • 5

    Yazar kadrosunda Gennifer Hutchison (Breaking Bad) ve Bryan Cogman’ın (Game of Thrones) da olduğu serinin ilk bölümünü Jurassic World: Fallen Kingdom filminin yönetmeni Juan Antonio Bayona yönetecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız