Keşfedilmeyi bekleyen mutfak: Çorum

Çorum'un İskilip dolması, keşkek, Çorum mantısı, kuru mantı, yırtma, şekerleme, sıkma baklavası ile keşfedilmeyi bekleyen zengin bir mutfağı var.

Haberler ntv.com.tr 22.03.2018 - 15:06

  • 1
    Birçoğumuzun sadece leblebisiyle tanıdığı Çorum'un İskilip dolması, keşkek, Çorum mantısı, kuru mantı, yırtma, şekerleme, sıkma baklavası ile keşfedilmeyi bekleyen zengin bir mutfağı var.

    Fotoğraflar: Demet Argun Güngör
  • 2
    İskilip dolması
  • 3
    İskilip dolması şehriye çorbası, sirkeli cacık, ve un helvasıyla birlikte sunuluyor.
  • 4
    İskilip dolması bakır kazanlarda 12 saat boyunca odun ateşinde pişiyor.
  • 5
  • 6
  • 7
    Sıkma baklava
  • 8
    Kuru mantı
  • 9
    Su böreği
  • 10
    Keşkek
  • 11
    Şekerleme
  • 12
    Mumbar dolması
  • 13
    Meyve turşusu
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61

    Keşfedilmeyi bekleyen mutfak: Çorum

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız