Ölüdeniz'in eşsiz manzarasında köpeği 'Yager' ile yamaç paraşütü yaptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tandem pilotluğu yapan Muhammet Selçukoğlu farklı bir deneyim yaşamak için köpeği Yager ile birlikte yamaç paraşütü yaptı. Aksiyon kamerasıyla kaydedilen görüntülerde ise köpeğin rahat tavırları dikkati çekti

Haberler Anadolu Ajansı 29.07.2021 - 11:59

  • 1

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde tandem pilotluğu yapan Muhammet Selçukoğlu, Yager isimli köpeğiyle Babadağ’dan gerçekleştirdiği yamaç paraşütü uçuşunu aksiyon kamerasıyla kaydetti.

    Yaklaşık 15 yıldır tandem pilotu olarak çalışan Selçukoğlu, farklı bir deneyim yaşamak için köpeği ile uçuş yapmaya karar verdi.

  • 2

    Selçukoğlu, Babadağ'ın 1700 metre pistindeki hazırlıkların ardından Yager'i kucağında tutan arkadaşıyla havalandı.

  • 3

    Yaklaşık 45 dakika köpeğiyle gökyüzünde süzülen Selçukoğlu, sorunsuz şekilde iniş yaparak uçuşu tamamladı.

    Aksiyon kamerasıyla kaydedilen görüntülerde ise köpeğin rahat tavırları dikkati çekiyor.

  • 4

    Selçukoğlu, Babadağ'ın yüksekliği ve manzarasıyla yamaç paraşütü için en güzel nokta olduğunu söyledi.

    Babadağ'dan yıllardır uçuş yaptığını, Türkiye'den ve dünyanın farklı ülkelerinden binlerce kişinin gökyüzüyle buluştuğunu vurgulayan Selçukoğlu, "Yamaç paraşütüyle birçok farklı uçuş yaptık. Evlilik teklifleri, gökyüzünde enstrüman çalmak gibi" dedi.

    Selçukoğlu, köpeği Yager'in de gökyüzü heyecanına ortak olmasını istediğini, bunun için etkinliği gerçekleştirdiğini dile getirdi.

  • 5

    Yamaç paraşütü sporunun güvenlik tedbirleriyle yapıldığını aktaran Selçukoğlu, "Uçuştan uçuşa yalnız bıraktığım köpeğimi gökyüzünde de yanıma almak istedim. Gerekli tedbirleri aldıktan sonra arkadaşımın kucağına oturan Yager ile Ölüdeniz'in eşsiz manzarasını izledik. Benim için çok keyifli ve unutamayacağım bir etkinlik oldu" diye konuştu.​​​​​​​

  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız