Basında Transfer İddiaları (10 Ağustos 2015)

Basında Transfer İddiaları (10 Ağustos 2015)

Haberler Ntvspor 10.08.2015 - 11:12

  • 1

    TERRANEO PAZARLIKTA

    Fenerbahçe'nin gündeminde olan Kenyalı yıldız Victor Wanyama için Southampton ile temaslar başladı. Sportif direktör Terraneo, İngiltere'ye gidip bonservis pazarlığı için masaya oturacak. İngiliz kulübü Wanyama için kapıyı 15 milyon Euro'dan açtı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 2

    YENİ HEDEF SANTANA

    Trabzonspor'un yeni hedefi Felipe Santana. Sportif direktör Süleyman Hurma, Almanya'ya gidip oyuncunun menajeriyle görüşecek. Schalke'li oyuncunun menajeriyle anlaşılırsa transfer lig başlayana kadar yapılacak. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 3

    RODE İÇİN ÖZEL OPERASYON

    Beşiktaş'a önerilen orta sahalardan biri olan Bayern Münih'li oyuncunun kiralık olarak siyah-beyazlılarda forma giyebileceği konuşuluyor. Kara Kartal maliyeti uyması halinde Rode'yi renklerine bağlamak istiyor. Bu transferde Mario Gomez'de devreye sokulacak. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 4

    ASLAN UĞUR

    Tanıdığı isimlerle çalışmayı seven Galatasaray Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar'da 3 sezon forma verdiği Uğur'u bu yüzden çok istiyor. Uğur Demirok'un kulübü Trabzonspor'da bu transferde kolaylık yapmaya hazır. (FANATİK)
  • 5

    SOL KANADA YENİ ADAY

    Fenerbahçe'de kanada son aday Wolfsburg'ta forma giyen Hırvat yıldız Ivan Perisic. Ivan Perisic için Wolfsburg'un belirlediği bonservis bedeli 13 milyon Euro. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 6

    TRABZON'A SÜPER YILDIZ

    Kanat oyuncu arayışlarına hız veren Trabzonspor, Vargas konusunda somut adımlar attı. 24 yaşındaki futbolcu için resmi teklif yapan Bordo-mavililer, Napoli cephesinden yanıt beklemeye başladı. (FANATİK)

  • 7

    BEŞİKTAŞ'TAN SON TEKLİF

    Beşiktaş'ın Ozan Tufan için 7 milyon Euro ve Necip Uysal'ı Bursaspor'a teklif ettiği, Bölükbaşı'nın bu teklifi Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşüp cevaplayacağı öğrenildi. (POSTA)

  • 8

    FENER LUKA'DAN VAZGEÇMİYOR

    Olympiakos'un Luka Milivojevic'in bölgesine Cambiasso'yu alması Fenerbahçe'yi tekrar harekete geçirdi. Fener'e gelmek isteyen Sırp oyuncu da kulübü Olympiakos'a baskı yapıyor. İmzalar yakın. (FANATİK)

  • 9

    DJILOBODJI ÖNERİSİ

    Trabzonspor'a Fransa'nın Nantes takımının 26 yaşındaki stoperi Papy Djilobodji önerildi. Resmi girişimler bu hafta başlayacak. (FOTOMAÇ)

  • 10

    BESIC'E SICAK TAKİP

    Fikret Orman-Şenol Güneş zirvesinden "Transfer" kararı çıkan Beşiktaş'ın menajerlerin aracılığıyla Besic'i mercek altına aldığı ortaya çıktı. Everton 22 yaşındaki savunmacı için 5 milyon Euro istiyor. (STAR)

  • 11

    ALEX SÜRPRİZİ

    İtalyan basını, Beşiktaş'ın yeni hedefinin Milan'da forma giyen 33 yaşındaki stoper Alex olduğunu öne sürdü. 1.88'lik oyuncunun Milan'la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. (STAR)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız