Beşiktaş - Monaco UEFA Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü (bugün) sahasında Fransa'nın Monaco takımı ile karşılaşacak. Maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Beşiktaş-Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haberler 01.11.2017 - 19:55

  • 1

    Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde tarihin eşiğinde. 

    Süper Lig’te Aytemiz Alanyaspor’u mağlup ederek 4 hafta sonra galip gelen Beşiktaş, gözünü Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi.

  • 2

    İLK 11'LER

    BEŞİKTAŞ: Fabri - Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano  - Hutchinson, Tolgay - Quaresma, Oğuzhan, Babel - Cenk

    MONACO: Subasic - Raggi, Glik, Jemerson, Jorge - Moutinho, Fabinho, Tielamans - Lopes, Lemar, Balde

  • 3
    Siyah Beyazlılar,1 Kasım Çarşamba günü (bugün) Vodafone Park'ta konuk edeceği Monaco'yu yendiği takdirde 4'te 4 yapacak ve Devler Ligi'nde en fazla puanı toplayan Türk temsilcisi olarak tarihe geçecek.
  • 4

    Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takım arasına kalmak için sahaya çıkıyor. Siyah beyazlılar Monaco’yu mağlup etmesi halinde üst tura çıkmayı garantileyecek.

  • 5
    MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

    Bugün 20.00'da oynanacak Beşiktaş-Monaco maçı (Yaz saati uygulaması nedeniyle) Tivibu Spor'dan (şifreli) canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın bitiş düdüğünden hemen sonra maçın özeti TRT SPOR'dan yayınlanacak. Karşılaşmanın tamamı ise aynı gece saat 23.30'da TRT SPOR'dan banttan yayınlanacak.
  • 6

    CANER ERKİN KADRODA YOK

    Monaco maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Caner Erkin'in maç kadrosunda olmayacağını açıkladı.

    Şenol Güneş, Monaco maçı kadrosuyla ilgili açıklama yaparken; "Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Kadro hemen hemen belli. Bugünkü antrenmanda bir sakatlık olmazsa Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacak" dedi. 

    Caner'in kadroda olmamasının yönetim kararı olup olmadığı sorusuna ise Güneş, "Caner'in herhangi bir şeyi yok. Burada kararları ben veriyorum. Kadro dışı gibi bir şey yok. Bu maçta kadroda olmayacak" yanıtını verdi.  

    GÜNEŞ'İN BASIN TOPLANTISINDAN SATIR BAŞLARI

  • 7

    HAKEM BELLİ OLDU

    Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak Beşiktaş-Monaco müsabakasında Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek.

    Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

  • 8
    Grubunda 3’te 3 yapan ve 9 puanla zirvede yer alan Beşiktaş, karşılaşmadan 3 puan kazanması durumunda adını son 16 takım arasına yazdırmayı garantileyecek.

    Siyah beyazlılar 4’te 4 yaparak 12 puana ulaşması halinde, Türk futbol tarihinde bir ilki daha gerçekleştirmiş olacak. Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 maçını kazanan ilk Türk takımı olan Beşiktaş, Monaco maçından 3 puanla ayrılırsa devler ligi grup aşamasında 4’te 4 yapan ve en fazla puanı toplayan Türk temsilcisi olacak.

  • 9
    Bu alanda rekor 2007-2008 sezonunda 11 puan toplayan Fenerbahçe’de bulunuyor.

    Geçen sezon da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, 7 puan toplamış ve grubunu 3. sırada tamamlamıştı.
  • 10
    BERABERLİKTE LEİPZİG'İN KAZANMASINI BEKLEYECEK

    Siyah-beyazlı ekip, Fransa temsilcisiyle berabere kalırsa gruptan çıkmak için Portekiz'den gelecek sonucu bekleyecek.

    Beşiktaş, Monaco ile berabere kaldığı takdirde 10 puana ulaşacak. Bu sonuç sonrası siyah-beyazlı ekip, Leipzig'in Porto'yu yenmesi halinde yine bitime 2 maç kala 2. tura adını yazdıracak.
  • 11

    CANER ERKİN, MONACO KADROSUNDA YOK

    Monaco maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kadro hemen hemen belli. Mustafa, Caner ve Orkan kadroda olmayacak. Caner'in bir sakatlığı yok. Burada kararları ben veriyorum" dedi.

  • 12

    FARKLI GALİBİYETLER


    Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı 5-0 yenerek elde etti.

    Siyah-beyazlı takım, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 2011-2012 sezonunda UEFA Avrupa Ligi organizasyonunda İstanbul'da 5-1 mağlup ederek farklı bir skora daha imza attı. Beşiktaş ayrıca 2005-2006'da UEFA Kupası'nda Liechtenstein ekibi Vaduz'u İstanbul'da 5-1 yendi.

  • 13

    EN FARKLI YENİLGİ LİVERPOOL'DAN


    Beşiktaş, Avrupa arenasında tarihindeki en farklı yenilgisini ise 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool ekibi karşısında deplasmanda 8-0'lık skorla yaşadı.

    Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibine dış sahada 6-0 mağlup olan Beşiktaş, 2000-2001'de yine bu organizasyonda İngiltere temsilcisi Leeds United'a da aynı skorla yenilmişti.

  • 14

    HÜKMEN ALDIĞI GALİBİYETLER

    Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında iki kez rakiplerini hükmen galibiyetlerle saf dışı bıraktı.

    Beşiktaş, 1958-1959 sezonunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip ilan edildi. Siyah-beyazlı takım ayrıca 1986-1987'de aynı kupada 2. turda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel ekibinin sahada yer almaması sonrası hükmen galip ilan edilip turu geçen taraf oldu.

  • 15

    MONACO İLE İKİNCİ KEZ

    Siyah-beyazlı ekip, Monaco ile tarihinde ikinci kez karşı karşıya gelecek.

    Beşiktaş, Fransız ekipleriyle şu ana dek 9 karşılaşma yaptı. Bu maçların 4'ünü kazanan siyah-beyazlılar, 1 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, Fransız rakiplerine 4 kez de mağlup oldu.

    Siyah-beyazlı ekip, Fransa temsilcileriyle yaptığı son 2 maçı kazanmayı bildi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, çeyrek final ikinci maçında rakibini 2-1 mağlup etti. Penaltı atışlarında Fransa temsilcisinin 7-6 gerisinde kalan Beşiktaş, elendi. Siyah-beyazlı takım, bu sezon da Monaco'yu deplasmanda 2-1 yenme başarısı gösterdi.

    Fransa temsilcilerine 13 gol atan siyah-beyazlı takım, kalesinde de 14 gol gördü.

  • 16

    Bu arada Monaco, Türk takımlarıyla 10. kez karşı karşıya gelecek. Avrupa'da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile karşılaşan Fransız ekibi, Galatasaray ile oynadığı 6 maçın 3'ünü kazandı. İki takım arasındaki 1 maçta eşitlik bozulmazken, Galatasaray, rakibine 2 karşılaşmada üstünlük sağladı.

    Monaco ile geçen sezon karşı karşıya gelen Fenerbahçe ise evindeki mücadeleyi kazanırken, deplasmanda rakibine mağlup oldu. Fransa temsilcisi, Beşiktaş ile oynadığı ilk maçtan da mağlup ayrıldı.
  • 17

    EVİNDE DE "DALYA" MAÇINA ÇIKACAK

    Siyah-beyazlı ekip, evindeki 100. Avrupa kupası maçını Monaco'ya karşı yapacak.

    Avrupa kupalarında rakiplerini 99 kez evinde konuk eden Beşiktaş, 52 galibiyet aldı. İç sahada rakipleriyle 23 kez berabere kalan siyah-beyazlı takım, 24 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

    Evindeki maçlarda rakip fileleri 148 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 98 gol gördü.

    Siyah-beyazlı ekip, iç saha maçlarından 2'sini İstanbul dışında oynamak zorunda kaldı. Beşiktaş, 1986-1987 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek finalinde Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibiyle İstanbul'da yapması gereken karşılaşmayı, hava şartları nedeniyle İzmir'de oynadı. Siyah-beyazlı takım, bu karşılaşmada rakibine 5-0 mağlup oldu.

    Beşiktaş, bir iç saha mücadelesinde de cezası nedeniyle rakibini Almanya'da konuk etti. 2003-2004'te Şampiyonlar Ligi'nde yer alan siyah-beyazlı takım, Chelsea ile Gelsenkirchen'de karşı karşıya gelirken, İngiliz ekibine 2-0 yenildi.

  • 18

    İÇ SAHADA BAŞARILI DÖNEM

    Beşiktaş, Avrupa kupalarında son dönemde iç sahada başarılı bir performansa imza attı.

    Siyah-beyazlılar, son 5 sezonda Avrupa kupalarında rakiplerini 18 kez konuk ederken, söz konusu müsabakalarda şu ana dek sadece bir yenilgi aldı. Beşiktaş, bu mağlubiyeti de 2014-2015 sezonunda, Slaven Bilic yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge'a 3-1 yenilerek yaşadı.

    Beşiktaş, bu periyottaki iç saha maçlarında rakiplerine 10 kez üstünlük sağlarken, 7 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

    Evindeki son 18 maçta 30 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 16 gol gördü.

  • 19

    ORMAN: 4. MAÇIMIZI DA ALMAK İSTİYORUZ

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile oynayacakları müsabakayla ilgili konuşan Başkan Fikret Orman, "Ülkem ve kulübüm adına önemli bir maç. Gruptaki 3 maçımızda 3 galibiyet aldık. Dördüncüyü de almak istiyoruz" dedi.  

    Monaco müsabakasını galip tamamlamaları halinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarının başarı grafiğiyle ilgili birçok unvana da sahip olacaklarını aktaran siyah-beyazlı kulübün başkanı, şunları söyledi:

    "Grup etabında ilk defa 12 puana ulaşan takım olarak, bir unvan elde edeceğiz. Üst üste 4 maç kazanarak yine bir başka unvanın sahibi olacağız. Şampiyonlar Ligi zorlu bir kulvar. Kulüpler para kazanıyor, oyuncularına dağıtıyor. Oyuncular için de motivasyon kaynağı. Yine futbolcular için bir vitrin. Dünya çapında kendilerini gösterebilmek için önemli bir yer. Beşiktaş'ın oturmuş bir teknik kadrosu, oyuncu yapısı, muhteşem taraftarı ve çok güzel bir stadı var. İnşallah yarın Allah bize insanlarımızı sevindirmeyi nasip etsin." 

    FİKRET ORMAN'DAN GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

  • 20
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız