Olympiakos'un kalecisi Tzolakis penaltılarda kopya çekti

UEFA Avrupa Konerans Ligi çeyrek finali Fenerbahçe ile Olympiakos mücadelesi penaltı atışlarına sahne oldu. Yunanistan temsilcisinin kalecisi Tzolakis'in penaltı atışları öncesinde su şişesinin üzerine yazdığı tahminlerden yola çıkarak kurtarış yaptığı anlaşıldı. 

Haberler 19.04.2024 - 17:36 Son Güncelleme : 19.04.2024 - 18:45

  • 1

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde 3-2 mağlup olduğu mücadelenin rövanşında Olympiakos ile karşı karşıya geldi.

    Normal ve uzatma sürelerini 1-0 galip tamamlayan sarı-laciverltiler penaltılarda rakibine 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

  • 2

    Olympiakos'un kalecisi Tzolakis'in 3 penaltı vuruşunu da doğru tahmin etmesinin bir şans olmadığı ortaya çıktı.

  • 3

    Yunan kalecinin daha önceden su şişesinin üzerine yazdığı notlardan yola çıkarak Fenerbahçeli futbolcuların penaltı vuruşlarını hangi köşeye yaptığının kopyasını çektiği ortaya çıktı.

  • 4
    Penaltı atışlarından önce 21 yaşındaki file bekçisinin, Fenerbahçeli oyuncuların penaltı atışlarını kullandığı köşeleri not ettiği su şişesindeki kağıda baktığı objektiflere yansıdı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız