Alaska Havayolları'na ait uçağın patlayan kapısından düştü: iPhone çalışır halde bulundu

ABD'de Alaska Havayolları'na ait Boeing 737-MAX 9 uçağının uçuş esnasında acil çıkış kapısında patlama yaşandı. Portland bölgesinde bazı vatandaşlar uçaktan parçalar bulurken, bir kişi 16 bin feet yükseklikten düşen ve çalışır halde olan bir iPhone buldu. 

Haberler ntv.com.tr 09.01.2024 - 11:03 Son Güncelleme : 09.01.2024 - 14:47

  • 1

    ÇALIŞIR VAZİYETTE BULUNDU

    Geçtiğimiz günlerde Alaska Havayolları'na ait Boeing 737-Max 9 uçağının uçuş esnasında acil çıkış kapısının 16 bin feet yükseklikte patladı ve Portland'a acil iniş gerçekleştirdi.

    Herhangi bir can kaybı yaşanmayan olayda uçaktan düşen bir iPhone cihazı herhangi bir kırığı olmadan çalışır vaziyette bulundu.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2

    UÇAKTAN DÜŞEN İKİNCİ TELEFON

    Cihazı bulan Seanathan Bates isimli ABD vatandaşı yetkilileri aradı ve bu cihazın uçaktan düşen ikinci telefon olduğu öğrenildi.

    Bates, FOX 12'ye verdiği röportajında uçağın parçalarının Portland'da Sunset Transit Center çevresine dağıldığını ve kendisinin bir yürüyüş yaptığı esnada iPhone cihazına rastladığını söyledi.
  • 3

    "EKRANDA ALASKA'YA AİT BAGAJ TALEBİ VARDI"

    Bates, "Gözlerimi dört açarak etrafta dolaştım ve sonra yolun kenarında duran bir telefon gördüm.

    Çalıların arasına uzandım ve telefonu aldım ve telefonu elime aldığımda uçak modu açıktı, hala yarım şarjı vardı ve ekranı açtığımda Alaska için bir bagaj talebi bulunuyordu." diye konuştu

  • 4
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız