Galaxy S22 Ultra'nın görselleri ve ayrıntıları sızdı

Samsung S serisine kalem tasarımını getirmişti. Bu da Galaxy Note serisinin seneye de üretilmeyeceği iddialarına neden olmuştu. Bu haber tazeliğini korurken Samsung S22 Ultra'ya ait fotoğraflar ve ayrıntılar sızdı.

Haberler ntv.com.tr 27.09.2021 - 12:36 Son Güncelleme : 27.09.2021 - 12:42

  • 1

    Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Note serisinin marka haklarını yenilememişti. Şirket ayrıca serinin bu yıl üretilmeyeceğini açıklamıştı. 

    Ancak Samsung'un üst sınıf telefonu Galaxy S22 Ultra'ya ait sızıntılar Note serisinin seneye de üretilmeyeceğine işaret ediyor. 

  • 2

    Şimdiki S21 serisinde köklü değişiklikler yapan şirketin S22'de Note 20'dekine benzer bir tasarıma yönelmiş gibi duruyor. 

    Dört tarafı da keskin köşeli telefon 6.8 inçlik kavisli bir ekrana sahip. 

  • 3
    Ekran olarak yüksek yenileme hızına sahip AMOLED bir panel tercih edilmiş gibi duruyor. Bilindiği gibi Apple, Samsung'dan aldığı 120 Hz'lik ekranları kullanıyor.
  • 4
    Bu 120 Hz adaptif olarak tasarlandı. Yani ihtiyacınız yoksa batarya tasarrufu için ekran yenileme hızı (Hertz) düşüyor.
  • 5

    Telefonun 163.2 x 77.9 boyutlarında ve 8.9 mm kalınlığında olması bekleniyor. 

    Telefonda Snapdragon ve Exynos çipseti kullanılacak. Cihazın satıldığı bölgeye göre kullanılacak olan işlemci seti değişecek. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız