Günün öne çıkan 10 haberi (13 Şubat 2019)

13 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 13.02.2019 - 17:34

  • 1

    1. "TÜRK SİYASETİ AÇISINDAN UTANÇ VERİCİ SAHNELERE ŞAHİT OLUYORUZ"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türk siyaseti açısından gerçekten utanç verici, yüz kızartıcı sahnelere, kirli pazarlıklara hep birlikte şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu parti olmakla övünen CHP'de, delegelerden, bu partiye gönül veren üyelerden ziyade, Kandil'deki terör baronlarının sözü geçiyor'' dedi.

  • 2

    2. YUSUF NAMOĞLU NTV'YE ANLATTI

    İstifa eden MHK Başkanı Namoğlu, NTV'nin sorularını yanıtladı. Namoğlu, "Son damlayı taşıran Trabzonspor maçı oldu. Monitöre bakıp yanlış karar verme olayı hazmedebileceğimiz olay değildi. Pazartesi günü değerlendirdik, neticede ben Başkan'ı aradım, kararı ilettim. TFF'den istifa talebi gelmedi" dedi.

  • 3

    3. AK PARTİ'DEN İTTİFAK AÇIKLAMASI

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Cumhur İttifakı'nın genişletilmesine yönelik görüşmelerle ilgili olarak "20 civarında il üzerinde görüşüyoruz" açıklaması yaptı.

  • 4

    4. PERİBACALARI YANINDAKİ OTEL İNŞAATI DURDURULDU

    Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan peribacalarının bitişiğindeki otel inşaatı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından durduruldu.

  • 5

    5. KABE'NİN ÜZERİNE ÇIKAN PRENS SALMAN'A TEPKİ

    Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, yüzlerce korumayla Kabe'yi ziyaret etti. Geleneksel temizlik törenine katıldı. Ancak Prens'in "inşaat çalışmalarını denetleme" gerekçesiyle Kabe'nin üstüne çıkması büyük tepki çekti.

  • 6

    6. KARTAL'DA RİSKLİ APARTMAN YIKILDI

    Kartal'da kendiliğinden çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bitişiğindeki riskli Yunus Apartmanı'nın yıkımı tamamlandı. Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak'taki Yeşilyurt Apartmanı 6 Şubat'ta saat 15.59 sıralarında çökmüş, olayın hemen ardından bölgeye sevk edilen ekipler, arama kurtarma çalışmalarını başlatmıştı. Çökmenin ardından çevredeki 7 bina da güvenlik gerekçesiyle tahliye edilmişti.

  • 7

    7. İDDAA İHALESİNDE SONA GELİNDİ

    Spor Toto İddaa ihalesinin ikinci oturumu gerçekleşti. Şans Girişim Ortaklığı (Demirören-Scientific Games) yüzde 0.2 komisyon önerdi. Turkcell çatısı altındaki İnteltek yüzde 0.5 komisyon teklifi verdi. Böylece ihale için hasılattan en düşük payı teklif eden Şans Girişim ihalede öne geçti. Son kararı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı verecek.

  • 8

    8. APPLE O iPHONE'LARIN FİŞİNİ ÇEKİYOR

    ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın üzerinde yoğun mesai harcadığı iOS 13 pek çok iPhone kullanıcısının canına sıkabilir. Zira Apple, 2016'dan önce çıkan modellerde iOS 13'ü desteklememeye hazırlanıyor. İşte iOS 13'in tanıtılacağı tarih...

  • 9

    9. DÜNYANIN FARKLI KENTLERİNDE BİR ZAMANLAR TRAFİK

    Trafik, büyük şehirler için sadece bugün değil geçmişte de çözülmesi gereken bir sorun oldu. İşte geçmişin gündelik hayatından bugüne yansıyan, tarihe tanıklık özelliği taşıyan arşiv fotoğrafları...

  • 10

    10. KRALİYET ÇİFTİ ÇOK UTANDI: ÇABUK YERİMİZE OTURALIM

    BAFTA Ödül Töreni’ne katılan Kate Middleton ve Prens William, törenin yapıldığı salona girerken yaşanan tuhaf sessizlikten çok rahatsız oldu. Sessizlikte Prens William’ın, eşine, “Çabuk yerimize oturalım” dediği duyuldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız