Günün öne çıkan 10 haberi (19 Haziran 2018)

19 Haziran 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 19.06.2018 - 17:12 Son Güncelleme : 19.06.2018 - 17:13

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KANTONCULUK OYNAYANLAR DERSLERİNİ ALIYOR

    Van'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'de emperyal amaçları olan ülkelerin eteğinin altına girip kantonculuk oynayanlar, derslerini birer birer alıyor" dedi.

  • 2

    2. BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN ABD'YE TEPKİ

    ABD Senatosu'nun F-35 kararını değerlendiren Başbakan Yıldırım, "Karar talihsiz bir gelişme. Türkiye alternatifsiz değil. ABD senatosunun böyle bir teşebbüste bulunması esef verici. Bu teşebbüsler stratejik ortaklık ruhuna aykırı" dedi.

  • 3

    3. NTV, TÜRK KONVOYUNU GÖRÜNTÜLEDİ

    Türk askeri Münbiç yakınlarında devriye görevi yapıyor. NTV ekibinden Göktan Bedük ve Bahattin Demir Münbiç'te devriye gezen Türk konvoyunu görüntüledi.

  • 4

    4. MUHARREM İNCE İLK 100 GÜNDE YAPACAKLARINI ANLATTI

    Hatay'da konuşan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, konuşmasında seçilmesi durumunda ilk bir haftadan başlayıp 100. güne kadar yapacaklarını ilk kez anlattı.

  • 5

    5. RAPÇİ EZHEL BERAAT ETTİ

    Uyuşturucuyu özendirmek suçundan tutuklu yargılanan ünlü rapçi Ezhel (Sercan İpekçioğlu) ilk duruşmada beraat etti.

  • 6

    6. DÖVİZ BUGÜN NE KADAR?

    ABD ve Avrupa merkez bankalarının 2008 krizinden beri sürdürdüğü genişlemeci politikalarına kısa vadede son vereceklerine yönelik geçen haftaki kararlarının etkisiyle, bankalararası piyasada dolar 4,75, euro 5,50 civarında hareket ediyor.

  • 7

    7. AĞRI'DA KAYBOLAN MİNİK LEYLA ARANIYOR

    Ağrı'da, bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir için bölgede başlatılan arama çalışması sivil toplum örgütlerinin de katılımıyla devam ediyor. Leyla'nın babası Nihat Aydemir, bayram günü bölge köylerinde dolaşan bir minibüsten şüphelendiklerini belirterek, "Kesinlikle o transit kızımı aldı. Onu gören çocuklar da var" dedi.

  • 8

    8. TESLA ÇALIŞANINA SABOTAJ SUÇLAMASI

    19.06.2018 - 16:11Amerikan CNBC televizyonu Tesla’da bir çalışanın sabotaj yaparak firma bilgilerini üçüncü taraflara vermekle suçlandığını iddia etti.

  • 9

    9. HANGİ TAKIM NE KADAR KAZANACAK?

    FIFA 2018 Dünya Kupası için turnuvaya katılan tüm takımlara toplam 400 milyon Euro ödeyecek. Rusya'da şampiyonluğa ulaşan takım 38, ikinci olan 28, üçüncü olan tamı da 24 milyon doları kasasına koyacak.

  • 10

    10. 2018 MTV FİLM VE TV ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    2018 MTV Film ve TV Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Tiffany Haddish'in sunduğu ödül töreninde sinema alanında Black Panther, dizi alanında ise Stranger Things gecenin kazananları oldu. Oyunculuk alanlarında kadın ve erkek ayrımı yapılmayan MTV Film ve TV Ödülleri'nde sinemanın en iyi oyuncusu Black Panther'deki performansıyla Chadwick Boseman olurken, dizi dalında en iyi oyuncu da Stranger Things'in 14 yaşındaki başrol oyuncusu Millie Bobby Brown oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız