Günün öne çıkan 10 haberi (25 Mayıs 2018)

25 Mayıs 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Dolar, euro ve altın fiyatı ne kadar oldu? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 25.05.2018 - 17:59 Son Güncelleme : 26.05.2018 - 05:27

  • 1

    1. DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR

    Bankalararası piyasada dolar, TCMB ihracat reeskont kredi ödemelerinde kuru sabitlemesinin ardından 4,70 seviyesinin altına geriledi. Dolar gün boyunca 4,70-4,75 arasında dalgalandı. Euro 5,50'nin altında hareket ediyor.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 2

    2. MERKEZ BANKASI NE GEREKİYORSA YAPACAK

    Başbakan Yardımcısı Şimşek, ekonomideki son gelişmeleri NTV canlı yayınında değerlendirdi. Şimşek, Merkez Bankası'nın hamleleriyle ilgili olarak, "Merkez Bankası'nın spekülatif saldırılara karşı eli kolu bağlı değildir. Merkez Bankası ne gerekiyorsa yapacaktır. Hükümetimizin tam desteğine sahiptir. Türkiye piyasalarla inatlaşmayacak" diye konuştu. Halkbank'la ilgili açıklama yapan Şimşek, "Halkbank'a ilişkin bir karar yok. Bunlar uydurma. Halkbank'a 49 milyar dolar ceza verileceği uydurma bir haber" dedi. Başbakan Yardımcısı, vergi artışının gündemde olmadığını söyledi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 3

    3. İNCE'DEN, ERDOĞAN'A 3600 ÇAĞRISI

    Uşak'ta konuşan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ''Sayın Erdoğan,16 yıl boyunca 3600 ek göstergeyi vermedin, şimdi 'vereceğim' diyorsun. Madem dürüstsün, madem polisi, öğretmeni, hemşireyi, din görevlisini düşünüyorsun, madem bunlara 3600 ek göstergeyi vereceksin, çıkar bir Kanun Hükmünde Kararname (KHK) seçimden önce ver'' dedi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 4

    4. MERAL AKŞENER: 16 YILDIR NE YAPTIN?

    Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatlerini "16 yıldır ne yaptın?" diyerek eleştirdi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 5

    5.  TRUMP'TAN KUZEY KORE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

    ABD Başkanı Donald Trump dün iptal ettiği Kuzey Kore lideri Kim Jong-un görüşmesine ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Görüşme ihtimalinin bulunduğunu söyleyen Trump, "12'sinde bile görüşebiliriz" dedi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 6

    6. FİLM YAPIMCISI HARVEY WEİNSTEİN'A KELEPÇE

    Hollywood'taki taciz ve tecavüz skandalının en önemli ismi yapımcı Harvey Weinstein bugün karakola giderek teslim oldu. Karakolda yaklaşın bir buçuk saat kalan Weinstein ardından kelepçeli bir şekilde mahkemeye götürüldü. Mahkeme Weinstein için bir milyon dolar kefalet belirledi. Weinstein dışarıda olduğu sürece elektronik kelepçe takacak. Weinstein hakkında iki kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 7

    7. ÇORUM'DA MEZARLIKTAKİ 'GİZEMLİ KIZ' YAKALANDI

    Çorum'daki Ulu Mezarlık'a gelip Fatma Çiftçi'ye ait mezarın başında konuşup ağlamasıyla gündeme gelen 17-18 yaşlarındaki genç kız dün gece görevliler tarafından bulundu.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 8

    8. HAFTANIN FİLMLERİ (25 MAYIS 2018)

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girdi. Ceren Ala filmleri değerlendirdi. (Ceren.ala@ntv.com.tr)

    AYRINTILAR İÇİN

  • 9

    9.  ŞENOL GÜNEŞ'E ÇAKMAK ATAN ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

    Kupadaki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylara ilişkin tutuklanan 3 kişi, aylık tutukluluk incelemesi yapan mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 10

    10.  İŞTE 5 ADIMDA VÜCUT YAŞINI HESAPLAMANIN YOLU

    Yaşam tarzımız, alışkanlıklarımız, tükettiklerimiz ve genlerimiz bizlerin sadece dış görüntümüzü değil, zihinsel sağlığımızı da etkileyen faktörler arasında yer alıyor. İşte kaç yaşında olursa olsun, bu faktörlere göre belirlenen vücut yaşınızı hesaplamak için yapmanız gerekenler...

    AYRINTILAR İÇİN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız