Günün öne çıkan 10 haberi (4 Aralık 2018)

4 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 04.12.2018 - 17:11

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İSTANBUL'LA İLGİLİ SABIRLI OLACAĞIZ

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Amerika ziyareti dönüşü açıklama yaptı. İttifak görüşmelerine ilişkin konuşan Erdoğan, "Teknik çalışma ne durumda bunu dinleyeceğiz. Bundan sonra Bahçeli ile bir araya gelmemiz vazgeçilmezdir. Bir araya gelmemiz gerekir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul adayıyla ilgili bir soruyu "İstanbul'la ilgili sabırlı olacağız. Nihai kararımızı, önce tabanı şöyle yoluna koyduktan sonra vereceğiz" şeklinde yanıtladı.

  • 2

    2. FRANSA AKARYAKITTA VERGİ ARTIŞINI 6 AY ERTELEDİ

    Fransa Başbakanı Edouard Philippe, akaryakıt fiyatlarındaki vergi artışını 6 aylığına ertelediğini açıkladı. Elektrik ve gaz fiyatlarına planlanan zam da ertelenecek.

  • 3

    3. EKREM İMAMOĞLU, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

    Adı CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu temaslarına başladı. İmamoğlu, CHP'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

  • 4

    4. KANDİLLİ'DEN KIŞ TAHMİNİ

    Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Tek, İstanbul'da son 106 yılın en sıcak 3'üncü kışının yaşanacağını öngördü.

  • 5

    5. DOMUZ YAVRUSUNU İŞKENCEYLE ÖLDÜREN CANİ

    Ankara Barosu, domuz yavrusunu defalarca bıçaklayarak vahşice öldüren ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Şükrü Yıldız isimli kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • 6

    6. NASA'DA GÖREVLİ BİLİM İNSANINDAN 'UZAYLI' AÇIKLAMASI

    NASA'da görevli bilim insanı Colombano, uzaydaki akıllı yaşam formlarının Dünya'yı halihazırda ziyaret etmiş olabileceğini iddia etti.

  • 7

    7. GENELKURMAY ARŞİVİNDEN ATATÜRK VE TÜRK KADINI

    Genelkurmay Başkanlığı, demokratikleşme yolunda atılan en önemli adımlardan Türk kadınının seçme ve seçilme hakkına kavuşmasının 84'üncü yılında, arşivindeki özel fotoğraflarını paylaştı.

  • 8

    8. TÜRK FENOMENLERİN AYLIK KAZANÇLARI

    YouTube fenomenleri bir ayda ne kadar kazanıyor? YouTube istatistiklerini dünyayla paylaşan SocialBlade, tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye'nin de en çok kazanan YouTube fenomenlerinin ayda ne kadar kazandığını tahmini rakamlarla açıkladı. İşte fenomenlerin yalanladığı ama SocialBlade’in paylaştığı YouTuber kazançları...

  • 9

    9. ABD'Lİ RAHİBİN ÖLDÜRÜLMESİ SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

    Misyonerlik faaliyeti için gittiği Kuzey Sentinel Adası'nda yerliler tarafından öldürülen Amerikalı rahip John Allen Chau sosyal medyada bir tartışmanın fitilini de ateşledi: 'Rahibin öldürülmesi haklı mıydı?'

  • 10

    10. 2019'DA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

    2019 yılında, 2018 yılına göre biraz daha az Retro hareketinin yaşanacağı bir yıl olacak diyebiliriz. Venüs ve Mars bu yıl Retro hareket yapmayacak ki, bu iyi haber! Merkür, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüto olağan Retro hareketlerine devam edecekler. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız