Günün öne çıkan 10 haberi (4 Şubat 2019)

4 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler 04.02.2019 - 17:02

  • 1

    1. ADLİYEDE GAZ SIZINTISI: 54 KİŞİ ZEHİRLENDİ

    Balıkesir Adliyesi'nde gaz sızıntısı meydana geldi. NTV'ye konuşan Vali Ersin Yazıcı, 54 kişinin zehirlendiğini 4'ünün durumunun ağır olduğunu söyledi.

  • 2

    2. ULUDAĞ'DA ÇATIDAKİ KAR VATANDAŞLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

    Uludağ'da bir binanın çatısındaki kar kütlesi vatandaşların üzerine düştü. Kar altından çıkarılan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Kar altında birinin olma ihtimaline karşı çalışmalar devam ediyor.

  • 3

    3. BAKAN ALBAYRAK: YERLİ KAYNAKLARDAN ENERJİ ÜRETİMİ REKOR KIRDI

    Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak "Milli Enerji ve Maden Politikası ile atılan adımlar meyvelerini veriyor. Yerli kaynaklardan enerji üretimi rekor kırarken, cari açığımızın düşmesine büyük katkı sağlıyor. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi. Bakan Albayrak, 2017 ve 2018 yıllarında marka değerini en fazla artıran Türk Bankası olan Ziraat Bankası'nı da Twitter'dan yayınladığı mesajla kutladı.

  • 4

    4. NUMAN KURTULMUŞ'TAN ANKET AÇIKLAMASI

    NTV yayınında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, anketlerde şu anda AK Parti'nin seçimin açık ara birinci partisi olduğunu söyledi. Ekonomideki gelişmelere de değinen Kurtulmuş, işin zor kısmının geride kaldığını belirtti.

  • 5

    5. SALA'YI TAŞIYAN UÇAĞIN ENKAZINDA BİR CESET BULUNDU

    Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın da içinde olduğu, enkazı dün bulunan uçakta bir ceset tespit edildi.

  • 6

    6. AB ÜYESİ 10 ÜLKE GUAIDO'YU TANIDI

    İngiltere, İspanya, Fransa ve Almanya'dan sonra Avusturya, Hollanda, İsveç, Letonya, Danimarka ve Çekya da Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu "geçici devlet başkanı" olarak tanıdığını açıkladı.

  • 7

    7. KAGAWA'NIN MENAJERİNDEN OPSİYON AÇIKLAMASI

    Beşiktaş forması ile çıktığı ilk maçta 2 gol atan Shinji Kagawa’nın satın alma opsiyonu konusundaki belirsizlik ortadan kalktı. Japon futbolcunun menajeri Necdet Er Necdet Ergezen, Kagawa en, Kagawa’nın siy nın siyah beyazlılar azlılarda kalmak istemesi durumunda da kalmak istemesi durumunda kulüplerin anlaşma sağlayabileceğini söyledi.

  • 8

    8. TİKTOK HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

    TikTok'u görmezden gelenlerdenseniz bu fikrinizi değiştirseniz iyi olur. Zira kısa video uygulaması Tiktok sadece Aralık ayında 75 milyon yeni kullanıcı kazandı. Bu hızlı büyüme TikTok'un değerini uluslararası piyasada yeni bir başarı öyküsüne taşıyor.

  • 9

    9. MİNE TUGAY'IN ESTEKSİZ HALİ ORTAYA ÇIKTI

    Aliye dizisiyle adını duyuran daha sonra Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir ve Paramparça dizileriyle yıldızı parlayan Mine Tugay'ın estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı.

  • 10

    10. 2019 SUPER BOWL DEVRE ARASINDA MAROON 5 ŞOVU

    Bu sabah Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da New England Patriots ile Los Angeles Rams karşılaşmasının devre arasına Maroon 5 konseri damga vurdu. Konserde Sünger Bob’un hayatını kaybeden yaratıcısı da unutulmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız