İstanbul’da “Pikachu”ya suçüstü: Drone ile takip edildi, ormanda yakalandı

İstanbul Sultanbeyli’de ormanlık alanda drone ile yapılan denetimde ağaçlık alanda gömülmüş halde 18 kilo 265 gram uyuşturucu madde bulundu. Bölgede çalışma yapan emniyet güçleri, çizgi karakter Pikachu kasklı motosikletliyi gömdüğü uyuşturucuyu çantasına koyarken suçüstü yakaladı. Motosikletli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberler İHA 13.04.2024 - 19:08

  • 1

    İstanbul’da emniyet güçleri uyuşturucu tacilerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

    Sultanbeyli ilçesinde 6 Mart günü saat 17.00 sıralarında Turgut Reis Mahallesi’ndeki ormanlık alanda gerçekleştirilen denetim uçuşunda ağaçlık alandaki zemin üzerinde doğal olmayan bir kabarıklık belirleyen ekipler inceleme başlattı.

    Belirlenen bölgede vakumlanmış şeffaf poşetler içerisinde toplam 18 kilo 265 gram bonzai maddesi ele geçirildi.
  • 2

    Çalışmaların devamında gerekli çevre güvenliği alınarak belirlenen noktada şüphelilerin yakalanmasına yönelik tedbir alındı.

    Bir süre sonra çizgi karakter Pikachu kasklı bir motosikletlinin alana geldiği görüldü.

  • 3

    Ağaçlık alandaki uyuşturucuları çantasına dolduran şüpheli kıskıvrak yakalandı.

    Şüpheliye yönelik yapılan sorgulamada kimlik bilgileri belirlenen M.Ç’nin benzer ve farklı suçlardan çok sayıda kaydının olduğu tespit edildi.

  • 4
    Şüphelinin yapılan üst aramasında ise uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği belirlenen 13 bin 500 TL nakit para ve 1 adet şeffaf poşet ele geçirildi.
  • 5
    Gözaltına alınan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız