Meclis'te gerginlik

CHP İstanbul Milletvekili, İhsan Özkes TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Özkes ile AK Parti Milletvekilleri arasında tartışma yaşandı.

Haberler 04.06.2014 - 17:02

  • 1

    Meclis'te gerginlik

    CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in TBMM Genel Kurul'ndaki sözleri tartışmaya yol açtı.
  • 2

    Meclis'te gerginlik

    Özkes, Üsküdar seçimlerinde tam bir kanunsuzluğun söz konusu olduğunu ve seçilme hakkının elinden alındığını savundu. Üsküdarlılara teşekkür eden Özkes, "Onların oylarını çaldınız. O hırsızlığını bedelini ahirette ödeyeceksiniz inşallah. Hakkım haram olsun, Allah yedirtmesin size" ifadesi üzerine AK Parti sıralarından itirazlar geldi.
  • 3

    Meclis'te gerginlik

    Özkes, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitinginde kendisini hedef alarak, "müftü müsveddesi" dediğini söyledi. Bunun üzerine bazı AK Parti'li vekiller "Aynen öyle" demesi üzerine, CHP'li milletvekilleri de "ayıp, ayıp" karşılığını verdi.
  • 4

    Meclis'te gerginlik

    Özkes, "Ben nasıl müsvedde oluyorum. Başbakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken 'ben İstanbul'un imamıyım' dedi. Bir gün imamlığı yok. 'Her cuma bir ayet sallıyorum' denilecek, Türkiye Cumhuriyeti hudutları içerisinde buna ses çıkmıyor. 7 yıl müftülük yapıyorum, 'müsvedde' dediniz. Allah kahretsin sizi" şeklindeki sözleri tartışmaya yol açtı.
  • 5

    Meclis'te gerginlik

    Bu arada CHP'li bazı milletvekilleri kürsüde bulunan İhsan Özkes'in yanına gitti. AK Parti'li bazı vekillerin de kürsüye gelmesi ile milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı.
  • 6

    Meclis'te gerginlik

    CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum ile bazı AK Parti'li vekillerin araya girmesiyle milletvekilleri sakinleştirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız