Mutemeti kırmızı ışıkta soydular (Kadıköy'de 800 bin liralık hırsızlık)

Kadıköy’de kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin yanına yaklaşan iki kişi, bir şirkette mutemet olarak çalışan Yıldıray Y.'nin aracının camını kırarak içinde yaklaşık 800 bin liralık döviz ve Türk lirası bulunan çantayı çaldı. Polis, güvenlik kameralarından yola çıkarak bir kişiyi gözaltına aldı. Kaçan ikinci kişiyi yakalama çalışmaları sürüyor.

Haberler DHA 03.07.2023 - 12:55

  • 1

    Kadıköy’de 9 Haziran Cuma günü meydana gelen olayda bir işyerinde mutemet olarak çalışan Yıldıray N., bankadan çektiği şirkete ait parayla işyerine geri dönüyordu.

    Yıldıray N. otomobiliyle kırmızı ışıkta beklediği sırada motosikletle otomobilin yanına yaklaşan iki şüpheliden biri, arka camı kırarak koltukta bulunan ve içinde 35 bin 400 Türk lirası ile 28 bin 560 dolar olan çantayı alarak kaçtı.

  • 2

    İhbar üzerine harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.Yapılan incelemede bir güvenlik kamerasının olayı görüntülediği belirlendi.

    Görüntülerde motosiklette bulunan iki kişinin kırmızı ışıkta duran otomobile yaklaştığı, arkada bulunan şüphelinin motosikletten inip, otomobilin arka camını kırarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi.

  • 3

    Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden hırsızların kimliklerini tespit etti.

    Yapılan operasyonda Erdal G. Ataşehir’de yakalandı.

    Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan Erdal G.’nin 5 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

  • 4

    Poliste işlemleri tamamlanan Erdal G. sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Kimliği tespit edilen diğer hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız