Öğrenci servisi karlı zemin kurbanı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde öğrenci taşıyan bir minübüsün devrilmesi sonucu 14 kişi yaralandı.

Haberler 08.02.2012 - 01:13

  • 1

    Öğrenci servisi karlı zemin kurbanı

    Ankara'nın Çubuk ilçesinde öğrenci taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu biri ağır 14 öğrenci yaralandı. Çubuk'un Yenice Mahallesi Sirkeli yolunda seyreden Veysel Bostan yönetimindeki 06 CDV 20 plakalı minibüs, karlı zemin nedeniyle virajı alamayarak Irmak Deresi üzerindeki köprüden devrildi.
  • 2

    Öğrenci servisi karlı zemin kurbanı

    Kazada, minibüste bulunan Fatma Doruk, Tayyip Tiftikçi, Zeynep Kırcı, Sümeyye Öztürk, Niyazi Demirken, Erdoğan Hız, Ahmet Özlü, Ayhan Güngör, Muharrem Develi, Fatma Karagöz, Süleyman Demirhan, Mehmet Arif Mangal, Merve Tarhan ve Gaip Çiftçi yaralandı.
  • 3

    Öğrenci servisi karlı zemin kurbanı

    Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Fatma Doruk'un durumunun ağır olduğu bildirildi. Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Lokman Özden, hastanelere giderek öğrencilerin sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız