Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak, kura tarihi belli oldu mu? ( 8 bin işçi alımında son durum)

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekim tarihine yönelik araştırmalar sürüyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvuruları 27 Şubat salı günü sona ermişti. Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar, işçi alımı kurasıyla ilgili açıklamaları yakından takip ediyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak, kura tarihi belli oldu mu?

Haberler 01.03.2024 - 11:39

  • 1
    2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı için kura çekimi tarihleri merak edilmeye başladı. Sağlık Bakanlığı'na alınacak işçi alımı için kadroların açıklanmasının ardından başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başladı. 27 Şubat'ta sona eren başvuru süreci ardından kura takvimi merak ediliyor.
  • 2

    SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

    Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvuruları 23 Şubat-27 Şubat tarihlerinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden alındı.

    İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYIN
  • 3

    İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİYLE BELİRLENECEK

    İlan edilen kadrolara başvuran adaylar, İŞKUR tarafından Bakanlığımıza bildirilecektir. İşe alınacak sürekli işçiler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12 nci maddesinin 3 üncü fıkrası hükmüne göre öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın Bakanlığımızca doğrudan noter kurası ile belirlenecektir.
  • 4

    8 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

    Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.
  • 5

    ALIMI YAPILACAK KADRO VE BRANŞLAR

    Sağlık Bakanlığı'na alınacak personel sayısı ve kadroları şu şekilde;

    Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı: 84

    Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı: 127

    Elektrikçi (genel): 144

    Isıtma ve sıhhi tesisatçı: 143

    İnşaat boyacısı/boyacı: 64

    Klinik destek elemanı: 600

    Güvenlik görevlisi: 3.250

    Marangoz: 32

    Oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi: 2

    Oto elektrikçisi: 2

    Otomotiv kaportacısı: 2

    Temizlik görevlisi: 3.550
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız