50 Cent: Donald Trump onu desteklemem için 1 milyon dolar teklif etti

Ünlü rap şarkıcısı 50 Cent, seçim döneminde kamuoyu önünde Donald Trump'ı desteklemesi için kendisine 1 milyon dolar teklif edildiğini açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 19.11.2020 - 10:23

  • 1

    ABD'de başkanlık seçimi geride kaldı ama yankısı hala sürüyor. Seçim sonuçlarına göre Demokrat Parti adayı Joe Biden başkan seçilse de halen başkanlık görevini yürüten Donald Trump sonuçlara itiraz etmeyi sürdürüyor. Bir yandan da seçim süreciyle ilgili dikkat çeken yeni açıklamalar geliyor. O açıklamalardan biri de 50 Cent'e ait.

  • 2

    Ünlü rap şarkıcısı 50 Cent, seçim kampanyası döneminde kamuoyu önünde Donald Trump'ı desteklemesi ve Trump'ın kampanyasında yer alması için kendisine 1 milyon dolar teklif edildiğini öne sürdü.

  • 3

    "KABUL ETMEYİNCE TEKLİFİ 1 MİLYON DOLARA ÇIKARDILAR

    Gerçek adı Curtis Jackson olan 45 yaşındaki rap şarkıcısı, iHeart Radio'ya yaptığı açıklamada, "Trump'ın törenine katılmam için bana 1 milyon dolar teklif edildi. Aslında önce 500 bin dolar teklif ettiler, yapıp yapmama konusunda kafam karışıkken teklifi 1 milyon dolara çıkardılar" dedi.

  • 4

    50 Cent teklifi değerlendirdiğini itiraf ederek sonunda Trump tarafından kullanılacağından endişelenerek reddetmeye karar verdiğini söyledi.

  • 5

    CARDI B DE ÖDEME YAPILACAKLAR ARASINDAYMIŞ 

    Geçtiğimiz günlerde rap şarkıcısı Cardi B. de ABD seçimleri öncesinde kendisini Joe Biden'ın başkanlık kampanyasında siyasi bir piyon olmakla suçlayan, "aptal" ve "cahil" diyen eleştirmenlere cevap verirken, adının Trump'ı desteklemesi için para teklif edilecekler listesinde yer aldığını söylemişti. Ünlü rap'çi,  "Biden'ın beni piyon olarak kullandığını söylediler, ardından haftalar sonra Trump'ın ulaşmaya çalıştığı ve destek için ödeme yapacağı rap'çiler ve sanatçıların bir listesini gördük, listede benim de adım vardı" ifadesini kullanmıştı.

  • 6

    Cardi B ayrıca hayranlarının Biden'ı tanımasının ve seçimde oy vermeye teşvik etmenin kendisi için önemli olduğunu hissettiğini sözlerine eklemiş, "Platformlarını kullanan tüm bu ünlülerle ve dışarı çıkıp oy kullananlarla çok gurur duyuyorum. Başardık!" demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız