ABD'li Joseph Grisamore 108 santimlik saçıyla Guinness'e girdi


ABD’nin Minnesota eyaleti Park Rapids şehrinde yaşayan Joseph Grisamore, 108 santimetre uzunluğundaki "en uzun mohawk’" model saçlarıyla kendi rekorunu kırarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Haberler DHA 20.09.2020 - 15:05 Son Güncelleme : 20.09.2020 - 15:11

  • 1
    ABD’nin Minnesota eyaleti Park Rapids şehrinde yaşayan Joseph Grisamore, dünya genelinde pek yaygın olmayan ve “Mohawk" model olarak adlandırılan saçlarıyla kendi rekorunu kırarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.
  • 2
    Grisamore, 108 santimetre uzunluğundaki saçlarını havada tutabilme özelliği ile ülkede ilgi odağı oldu.
  • 3
    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  Grisamore, "İnsanların verdikleri tepkilerin de oldukça paha biçilmez olduğunu kabul ediyorum. 1.85 metre uzunluğundayım ve mohawk’ımın da uzunluğu 110 santimetreye doğru ilerliyor” diye konuştu.
  • 4
    Grisamore ayrıca, saçı için çok fazla ürün kullanmadığını genellikle saç stilistine saçını yaptırdığını söyledi.
  • 5

    Mohawk’ıyla araçlara binmenin neredeyse imkansız olduğunu belirten Grisamore, saçını yaptırdığında hareketlerinin kısıtlandığını belirterek, "Saçlarımın verdiği zorluğa rağmen rekor sahipleri listesine girmekten gurur duyuyorum" diye konuştu. 

    Grisamore’un Guinness Dünya Rekorları 2021 baskısında yer alacağı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız