Amber Heard asistanı: Sözlü ve mental şiddet uyguladı

Amber Heard’ün eski asistanı Kate James, oyuncunun kendisine yıllarca sözlü ve mental şiddet uyguladığını iddia etti. Heard’ün sözcüsü ise durumu "Kovulan huysuz bir eski çalışanın asılsız sözleri" diyerek özetledi. 

Haberler 13.03.2020 - 09:07

  • 1
    ABD’li oyuncu Amber Heard’ün eski asistanı Kate James, aktrisle ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasıyla magazine bomba gibi düştü.
  • 2
    The Blast’ın haberine göre, 2012-2015 yılları arasında oyuncuyla çalışan James, o dönemde Heard’ün kendisine sözlü tacizde bulunduğunu ve mental şiddete maruz kaldığını iddia ederek, “En küçük şeyler için bile bana sürekli bağırıyordu, cinnet getiriyordu. Kimse nedenini anlamıyordu. Bir açıklama yapmaya kalktığımdaysa sinirinden beni bile duymuyordu. Yanlış giden her şey benim hatamdı” ifadelerini kullandı.ı.
  • 3
    James, aktrisin eski eşi Johnny Depp ile ilgiliyse şunları aktardı: “Amber, çalışmaya başladığımız dönemde zaten Johnny ile birlikteydi. İlk başta bana ilişki yaşadığı kişinin kim olduğunu söylemedi. Sonra aktörle tanıştım. Onunla ilgili ilk izlenimim ne kadar barışçıl, nazik, kibar hatta biraz da utangaç bir adam olduğu...”
  • 4
    Heard’ün zaman geçtikçe kişilik anlamında dönüştüğünü belirten James, “Johnny’nin evine ilk kez gittiğimde, Amber’in yarattığı etkiyi görüp, gözlerime inanamadım. Tüm ciltsiz kitapları atmıştı (ki o eserlere Johnny’in büyük paralar harcadığına inanıyorum). Bu davranışı biraz tuhaf buldum. Amber, başta rahat ve salaş şeyler giyiyordu. Johnny ile ilişkileri ilerledikçe tarzı da değişti. Daha bohem giyinip, mücevher kullanmaya başladı. Hatta şapkalar aldı. Bu, bana Johnny’nin stilini taklit ediyor gibi geldi” açıklamasında bulundu.

  • 5
    Öte yandan Heard’ün sözcüsü ise, “Bu ifadeler, kötü performansı nedeniyle kovulan huysuz bir eski çalışan tarafından yapılmıştır. Bu saçmalıkların gerçek bir dayanığı ve yaşanan süreçle hiçbir ilgisi yoktur” cümlelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız