Annenize burcuna göre hediye alın

Anneler Günü'ne kısa bir süre kaldı. Eğer hala annenize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, astrolojiye kulak verin. İşinizi kolaylaştırmak için annenizin burcuna yönelik hediye alternatifleri size fikir verecek. İşte astrolojiye göre Anneler Günü için hediye önerileri...

Haberler 05.05.2016 - 17:24 Son Güncelleme : 05.05.2016 - 17:26

  • 1

    Hediye önerileri

    Bugün Anneler Günü!.. Eğer hala annenize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, astrolojiye kulak verin. İşinizi kolaylaştırmak için annenizin burcuna yönelik hediye alternatifleri size fikir verecek. İşte astrolojiye göre Anneler Günü için hediye önerileri...
  • 2

    Koç anneleri

    Hareketi seven Koç burcu anneleri için birlikte yapılabilecek eğlenceli aktiviteler hediye edilebilir. Annenizi şımartacak masaj ya da spa bakımları da onu sevinderecektir. Rahatına düşkün Koç burcu annesine spor ayakkabı da hediye edebilirsiniz.
  • 3

    Boğa anneleri


    Yemek yapmayı seven Boğa burcu annelerine mutfakta işini kolaylaştıracak bir el aleti veya şık bir kahve makinesi verebilsiniz. Toprakla uğraşmayı seven Boğa burcu annelerine bahçeyle ilgili hediyeler, taze çiçekler de iyi bir alternatif olabilir. Annenizle baş başa güzel bir yemek de yiyebilirsiniz.
  • 4

    İkizler anneleri

    Olan bitenden haberdar olmak isteyen İkizler burcu anneleri için akıllı telefon, tablet vb. bir teknoloji ürünü düşünebilirsiniz. Sevdiği konuda kitaplar, hafif kokulu parfümler ya da zarif takılar da iyi bir hediye alternatifi olabilir.
  • 5

    Yengeç anneleri

    Duygusal Yengeç annelerine fotoğraf albümü, fotoğraf çerçevesi, üzerinde çocuklarının baş harfleri veya doğum tarihleri olan takılar hediye edebilirsiniz. Yengeç burcu annenizle birlikte geçireceğiniz bir gün bile harika bir hediye olabilir.
  • 6

    Aslan anneleri

    İhtişamı seven Aslan anneleri için hediye alternatifleri şık bir saat, altın rengi takılar, kristal dekorasyon eşyaları olabilir. Anneniz makyaj yapıyorsa eksik makyaj malzemelerini tamamlayabilirsiniz.
  • 7

    Başak anneleri

    Düzen ve temizlik düşkünü Başak annelerine hayatlarını pratikleştirecek ev eşyaları alabilirsiniz. Kişisel bakımlarına ve temizliklerine de düşkün olduklarından, cilt bakım setleri ve makyaj malzemeleri onları mutlu edebilir.
  • 8

    Terazi anneleri

    Güzelliklerine önem veren Terazi anneleri için onun seveceği tarzda hoş bir parfüm ya da tarzına uygun kıyafetler seçebilirsiniz. Onu güzelleştirecek spa, masaj ya da kişisel bakım hediyeleri de Terazi annelerine uygun bir hediye alternatifi olabilir.
  • 9

    Akrep anneleri

    Gizemi ve araştırmayı seven Akrep annelerini ilgi alanlarıyla alakalı filmler ve kitaplar mutlu edebilir. Akrep annelerine güneş gözlüğü veya egzotik balıklarla dolu bir akvaryum da alabilirsiniz.
  • 10

    Yay anneleri

    Gezmeyi seven Yay annelerine tatil hediye edebilirsiniz. Çoğu Yay kadını güzel kokulara düşkündür; annenize hediye etmek için güzel kokan bir parfüm de düşünebilirsiniz.
  • 11

    Oğlak anneleri

    Oğlak anneleri kaliteli şeyleri sever. Oğlak annelerine şık bir bileklik veya yüzük, dekoratif eşyalar, mumlar ya da sevdiği hobilerle ilgili bir kitap verebilirsiniz. Kullanışlı bir çanta ya da cüzdan gibi hediyeler de düşünülebilir.
  • 12

    Kova anneleri

    Özgürlüğü seven Kova burcu annelerine mp3 çalar, fotoğraf makinesi, kahve ve çay tüketmeyi çok sevdiklerinden çay ve kahve makinaları hediye edebilirsiniz. Ev için dekoratif ürünler de ilgisini çekecektir.
  • 13

    Balık anneleri

    Romantik Balık burcu annelerine şık bir gecelik, pijama takımı, banyo sabunu, vücut bakım kremleri, kokulu mumlar ve parfüm hediye edilebilir. Sanata düşkün olduklarından resim kurslarına veya tiyatro, bale festivallerine bilet gibi alternatifler de düşünebilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız