Bedenine uygun giyinmemekle eleştirilen şarkıcı Grace Kinstler itiraz etti

Ünlü şarkıcı Grace Kinstler, görüntüsü hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. Kinstler, "Herkes insanların eski normlara bağlı kalmasını istiyor. Ya da eğer büyük bedenseniz, bunu yapamayacağınızı ya da şunu giymemeniz gerektiğini söylüyorlar. Ben bunlara katılmıyorum. İyi göründüğümü düşünüyorum ve bunu paylaşmayı da seviyorum" dedi.

Haberler 25.05.2021 - 08:06

  • 1

    Şarkıcı Grace Kinstler, katıldığı "American Idol" adlı ses yarışmasında üçüncü oldu. Kinstler, yarışmayla adından söz ettirmeye başladığı ilk anda aynı zamanda görüntüsüyle de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

    Ancak Grace Kinstler, sesiyle dikkatleri üzerine çekse de görüntüsü nedeniyle daha fazla konuşuldu.

  • 2
    Sosyal medyada en çok tartışılan konu, Grace Kinstler'ın fiziksel görünümü ve giyim tarzı oldu. Birçok kişi onu kendi bedenine uygun giyinmemekle suçladı. Hatta eğer bu şekilde giyinmek istiyorsa, önce bir spor salonuna gitmesi gerektiğini söyleyenler oldu. Fakat bu eleştirilerin ardından Grace Kinstler, özellikle de yaşıtlarından çok sayıda destek bulmaya başladı.
  • 3

    Grace Kinstler, katıldığı bir programda bu durum hakkında şunları söyledi:

    "Herkes insanların eski normlara bağlı kalmasını istiyor. Ya da eğer büyük bedenseniz, bunu yapamayacağınızı ya da şunu giymemeniz gerektiğini söylüyorlar. Ben bunlara katılmıyorum." 

    Berklee College of Music öğrencisi olan Grace Kinstler, kıyafetlerine yöneltilen bu eleştirilerle ilgili olarak "Kendimi iyi hissettiren giysileri seviyorum. İyi göründüğümü düşünüyorum ve bunu paylaşmayı da seviyorum" dedi.

  • 4

    Kinstler, moda dünyasında bedensel pozitivizmin öncülerinden Ashley Graham ile kıyaslanıyor. Ayrıca arkadaşlarından ve ailesinden de destekleyici mesajlar alıyor. Şimdi de Kinstler'ın amacı, kendisi gibi genel geçer normlara uymayan hemcinslerine destek olmak ve onları cesaretlendirmek.

    Genç kadın, kendisinin bu konuda verdiği mesajlara saygı duyan çok sayıda insan olduğunu söyleyerek "Daha yaşlı kadınlar bile bana ulaşıp 'Ben 40 yaşındayım ama senin sahip olduğunu özgüvene sahip olmak isterdim' diyorlar. Bu benim için çok büyük anlam taşıyor" diye konuştu.

  • 5

    Kinstler, "Sadece başkaları sizi sevdiği için kendinizi sevemezsiniz. Kendinizi sevdiğiniz için kendinizi sevmek zorundasınız" diyerek bedensel pozitivizm konusundaki fikirlerini de ifade etti.

    Genç kadın bu konuda da sözlerini şöyle tamamladı:

    "Çünkü günün sonunda elinizde gerçekten sahip olduğunuz şey kalır: Yani kendiniz."

  • 6
    Grace Kinstler, bu özgüvene sahip olmasının o kadar da kolay gerçekleşmediğini de sözlerine ekledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız