Börü oyuncularından veda mesajları (Börü sinema filmi olacak)

Star TV ekranlarında mini dizi olarak yayınlanan Börü dün televizyonda final yaparak izleyiciye veda etti. Macerasına sinemada devam edecek olan olan Börü oyuncuları final bölümünün ardından sosyal medyadan duygularını ifade etti.

Haberler 12.04.2018 - 11:38

  • 1
    Serkan Çayoğlu

    "Müthiş bir yolculuktu, Kaya’nın hikayesini duyduğum an çok etkilenmiştim, iç aksiyonu yüksek , fiziksel hazırlık süreci çok tempoluydu. Tüm bunları, Özel Harekat Polisi olmanın psikolojisi ve zorlukları ile birleştirdiğimde yepyeni bir macera oluştu benim için. Geceler boyu dertleştik Kaya ve ben, anlamaya çalıştım yaşadıklarını ve size anlatmaya çalıştım elimden geldiğince. Bana kattıkların için teşekkür ederim"
  • 2
    Murat Arkın

    "Mesajlarında börü bitmemeliydi diyen , meraklarını dile getiren dostlar. Çekimler daha başlamadan önce mini dizi olarak tasarlanan,6 bölüm çekilip teslim edilen #börü nün devamı sinema filmi olarak sizlerin beğenisine sunulacak. Bu yolculukta bizleri yalnız bırakmayan siz izleyicilerimize yürek dolusu sevgiler"
  • 3
    Bedii Akın

    "Her güzel şeyin sonu"
  • 4
    Emir Benderlioğlu

    "Aylar boyunca hemen her gün emek sarfeden kamera önündeki ve arkasındaki bütün emekçilere ve Türkiye'nin en cesur televizyon kanalı StarTv'ye teşekkür ediyorum. 60 ar dakikalık 6 bölüm olarak planlanıp yayından önce çekilip bitirilen, Türkiye'de bir ilk olarak büyük bir cesaretle tv de mini seri olarak yayınlanan Börü'nün televizyon bölümleri bu gece son buldu. Sinema filminde buluşmak üzere bizi izleyip gönül veren bütün insanlara selam olsun."
  • 5
    Ahmet Pınar

    "BÖRÜ'nün 6 bölümlük macerasını, sinema salonlarına geçmeden önce en iyisiyle taçlandırmaya gayret ettik. Bundan sonrası takdirinize kalmış, bölümü yine 3. bölüm gibi ben yazdım, ekip yine tüm bölümler gibi sektörde bizden başkasının kaldıramayacağı cefalara göğüs gerdi, çoğu proje arkadaşımız birden fazla görev üstlendi. BÖRÜ, televizyon için nelerin mümkün olduğuna dair bir anıt olarak niteliklerinden dolayı kalıcı olacak, ama asla unutmayalım ki, Polis Özel Harekat bünyesindeki kahramanların büyük fedakarlıklarını ne şimdi, ne de gelecekteki nesillere unutturmamak bu projenin en büyük sorumluluğudur."
  • 6
    Ozan Ağaç

    "Televizyonda son kez beraberiz"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız