Dağılan Hepsi grubundan Cemre Kemer'den Gülçin Ergül açıklaması

Dağılan Hepsi grubunun üyelerinden Gülçin Ergül'ün kaza geçirmesinin ardından grubun diğer isimleri Cemre Kemer, Yasemin Yürük ve Eren Bakıcı aralarının açık olduğu iddiasıyla sosyal medya üzerinden başsağlığı dilemedikleri için vefasızlıkla suçlanmıştı. Konuyla ilgili konuşan Kemer, "Siz bir yakınınızı kaybettiğinizde Instagram'dan mı başsağlığı dilersiniz? Böyle yapsak bu sefer 'Böyle bir şeyin sosyal medyadan taziyesi mi olur?' denir. Gideriz, ne istiyorsa yaparız” dedi. 

Haberler 24.12.2021 - 12:41

  • 1
    Dağılan Hepsi grubunun üyelerinden Gülçin Ergül'ün kaza geçirmesinin ardından grubun diğer isimleri Cemre Kemer, Yasemin Yürük ve Eren Bakıcı aralarının açık olduğu iddiasıyla sosyal medya üzerinden başsağlığı dilemedikleri için vefasızlıkla suçlandı.


  • 2
    Eleştiriler hakkında konuşan Kemer, "Bu tür şeylerin reaksiyonları çok farklı oluyor. Siz bir yakınınızı kaybettiğinizde Instagram'dan mı başsağlığı dilersiniz? Böyle yapsak bu sefer 'Böyle bir şeyin sosyal medyadan taziyesi mi olur?' denir. Alıştım artık bu durumlara..." dedi.


  • 3
    Gülçin Ergül'ün sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Kemer, "Ufak tefek kırık çıkığı vardı. Fiziksel olan kısmı önemli değil. Önemli olan şu an kalp. Herhangi bir şeye ihtiyacı olduğunda yanında olduğumuzu belirttik" diye konuştu.


  • 4
    Kemer, "Grup üyeleriyle bir araya gelip moral ziyaretine gitmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Böyle şeyler için biraz erken. O da bu modda değil. Gitmeyi düşünürüz ne istiyorsa yaparız. Böyle bir şeyin başka konularla ilintisi, bağlantısı olamaz" yanıtını verdi.


  • 5
    NE OLMUŞTU?

    Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı ve dağılan Hepsi'nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül'ün bulunduğu otomobil, 12 Aralık'ta İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki TIR'ın dorsesine çarpmıştı. Kazada Ergül'ün sevgilisi Lafçı, hayatını kaybetmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız