Demet Evgar: Kendiyle barışık insan seksidir

1 Kadın 1 Erkek ile adını geniş kitlelere duyuran Demet Evgar, "Kendiyle barışık insan da bence seksi ve çekicidir" ifadelerini kullandı.

Haberler 26.11.2017 - 10:04

  • 1
    Aile Arasında filmiyle beyazperdeye dönmeye hazırlanan Demet Evgar Hürriyet'e konuştu. Evgar, "Siz kimine göre bizim evin komik kızı, kimine göre seksi delici bakışlı kadınsınız... Sizce?" sorusuna, "Nerede görüyorlarsa odur... Bizim evin kızı seksi olamaz mı canım! Doğal olan şey seksidir. Kendiyle barışık insan da bence seksi ve çekicidir" yanıtını verdi.
  • 2
    Üç sinema filmi, bir tiyatro oyunu (39 Basamak) ve bir diziyle dönüyorsunuz. Hangi karakterlerde izleyeceğiz sizi?

    - Ümit Ünal’ın filmi ‘Sofra Sırları’nda kadını oya gibi işleyen bir senaryo var, bana da onun denizinde yüzmek kalıyor. Onur Ünlü’nün ‘Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok’ filminde kör bir piyanisti oynuyorum, kara komedi. Ve haftaya vizyona girecek ‘Aile Arasında’ anaakım bir komedi. Solmaz’ı canlandırıyorum. Bu karakter oynadıkça beni rahatlattı.

    Neden?

    - Çok eğlenceli, aile kurmayı kafaya takmış bir kadın. Bu sebeple hiç aile kurulmayacak bir adamla 17 yılını geçirmiş. Pavyonda şarkıcılık yapıyor...
  • 3
    Gülse Birsel’le tanışıyor muydunuz?

    - Gülse ile henüz senaryoyu yazmamışken tanıştım, Engin (Günaydın) ile bana bir hikâye yazmak istediğini söyledi. Ozan Açıktan eski arkadaşım, çekimlerimiz yedi hafta sürdü, eğlenerek çalıştık. Aslında konusu çok naif bir film. İnsanların dışarıdan göründüğü gibi olmadığını anlatıyor. O özendiğin ya da laf ettiğin insanlara içeriden baktığında aslında öyle olmadığını görüyorsun.

    AİLE ARASINDA FRAGMANI

  • 4
    Filmdeki gibi yalanlar üzerine kurulu bir hayat mı yaşıyoruz?

    - Aslında film tam bunun eleştirisi. Maalesef önyargılı olduk. Dışarıdan mutlu görünenlerin içi aslında bambaşka duygularla dolu. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. O yüzden herkes dönüp bir kendine baksın.
  • 5
    Siz kimine göre bizim evin komik kızı, kimine göre seksi delici bakışlı kadınsınız... Sizce?

    - Bilmem. Nerede görüyorlarsa odur... Bizim evin kızı seksi olamaz mı canım! Doğal olan şey seksidir. Kendiyle barışık insan da bence seksi ve çekicidir.

    Bir süre önce ‘Hata Yapım Atölyesi’ni açtınız. Peki sizin en büyük hatanız nedir?

    - Hatanın büyüğü küçüğü olmaz. Hata yapmadan öğrenmen mümkün değil. Ama ne zaman ki sen yaptığın hatayı görmezden gelip kabul edersen o seni felakete götürebiliyor. Çok şükür beni felakete götüren bir hatam olmadı. Biz orada seyirci yetiştirme kursları yapıyoruz. Adı; seyretme, anlama ve oynama atölyesi.
  • 6
    ‘Bir Kadın Bir Erkek’ en uzun işlerinizden, dizi için 30 binden fazla skeç çekmişsiniz. Kadın ve erkek dünyası adına ne öğrendiniz?

    - Bir ilişkiyi tutan en temel şeyin arkadaşlık olduğunu söyleyebilirim.

    Bu mudur?

    - Sen bomba şeyler bekliyorsun ama sonra o ilişkilerde bombalar patlıyor işte! Önemli olan beraber devam edebilme yeteneği. Çiftler birbirlerine sorarak, danışarak, ilerlediklerinde o ilişki herhalde uzun süreli oluyor. Anne-babamdan bildiğim bir şey var; ilişkide birlikte eğlenmek işin sırrı. Aynı şeye gülebilmek insanı tazeleyen bir durum. Biriyle mizah anlayışın aynıysa o insanı hep hayatında istersin.
  • 7
    Şimdi aynı mizah anlayışını paylaştığınız bir erkek arkadaşınız var mı?

    - Evet, birlikte güldüğümüz bir erkek arkadaşım var çok şükür, o da çok komik.

    Romantik bir tip misiniz?

    - Her şey abartıldığında fenalık basar, her şey dozunda olduğunda çiçek gibi olurum.
  • 8
    Demet Evgar, “Güzel kadından komik olmaz” algısını yıkanlardan. Peki “Kadından komedyen olmaz” diyenler için ne düşünüyor?

    “Öyle bir algım yok. Ama dünyada uzun yıllardır böyle bir durum vardı. Biraz dönemsel olduğunu düşünüyorum. Günümüzde kadınlar modern hayatın içine girdikten sonra doğalarından uzaklaştı. Ayakta durmak için erkekleşmek zorunda kaldı. Kendi özlerindeki şeyi kaybettikçe içlerine kapandı ama orada çok şey birikti. Artık kadın başka yerden silahlandı, kendi doğasını daha iyi anlayabildiğini ve daha iyi anlatabileceğini düşünüyorum.”
  • 9
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız