Demi Lovato en büyük korkusuyla yüzleşti: Selülitli fotoğraf paylaştı

Hayatının çeşitli dönemlerinde, aldığı kilolar nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken 27 yaşındaki Demi Lovato, Instagram hesabında en büyük korkusuyla yüzleşti. Lovato, bacaklarındaki selüliti gözler önüne seren, üzerinde hiçbir düzeltme yapılmamış bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı.

Haberler 07.09.2019 - 08:43

  • 1

    Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato Instagram'dan paylaştığı fotoğrafın altına "Bu benim en büyük korkum. Editlenmemiş, üzerinde düzeltme yapılmamış bikinili bir fotoğrafım. Bedenim yüzünden mahcup edilmekten gerçekten çok yoruldum" diye yazdı.

  • 2
    Fotoğrafını filtresiz, üzerinde düzeltme yapmadan ve selülitlerini saklamadan paylaşan Lovato, birkaç tane bikinili pozunu da filtreli olarak paylaştı. Bunun nedenini de "Evet, diğer bikinili pozlarımı filtreledim, bundan nefret ediyorum ama gerçek bu, yaptım" dedi.

  • 3
    Genç şarkıcı, filtreli pozlarının, başkalarının güzellik anlayışını yansıttığını belirterek "Ama onlar ben değilim" diye yazdı.

  • 4
    Lovato, başkalarının standartlarına uymaya çalışmak yerine kendisi olarak hayatında yeni bir sayfa açmak istediğini de belirtti.

  • 5
    Demi Lovato "İşte bu, utanmayan, korkmayan, bu bedene sahip olmaktan gurur duyan benim" diye yazdı. Demi Lovato, kendini sevdiğini belirterek takipçilerine "Siz de kendinizi sevmelisiniz" diye seslendi.

  • 6
    Demi Lovato'nun bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda mesaj geldi. 10 saat içinde 6 milyonun üzerinde beğeni alan paylaşımın ardından takiçipçileri de kendi selülitlerini gözler önüne seren, filtresiz pozlarını Lovato'ya göndermeye başladı.

  • 7
    Genç şarkıcı da bu pozları Instagram sayfasının "hikayeler" bölümünde paylaştı. Büyük beden model Ashley Graham da 27 yaşındaki müzisyene destek verenler arasında yer aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız