Demi Moore: Kendimi özel hissettim

Podyuma çıktığı Paris Moda Haftası'nda yüzündeki değişimle gündem olan ancak daha sonra makyaj hilesi kullandığı anlaşılan Demi Moore sessizliğini bozdu. Amerikalı oyuncu defilede kendini özel ve büyülü hissettiğini söyledi. 

Haberler 04.02.2021 - 06:34

  • 1

    Paris Moda Haftası'nda Fendi için podyuma çıkan Demi Moore, hayranlarını sevindirse de 58 yaşındaki oyuncunun yüzünün tanınmaz halde olması defilenin önüne geçti. Kısa bir süre sonra Amerikayı oyuncunun makyaj hilesiyle podyuma çıktığı, estetik yaptırmadığı anlaşıldı. 

  • 2

    Podyumda beraber yürüdüğü Naomi Campbell'ın bu haftaki  #NoFilterWithNaomi programında katılan Moore,  doğal haliyle dikkat çekti. 

  • 3

    Tasarımcı Kim Jones'un Fendi defilesi için yürüyen Moore,  o günü ”Kendimi özel hissettim. Çok büyülü hissettim. Unutulmazdı. Gerçekten bir onurdu” diye anlattı. 

  • 4

    NELER YAŞANDI?


    Daily Mail’in haberine göre Moore’un genç görünümünün sırrı aslında sıkı bir cilt bakımı uygulaması, yüz maskesi uygulaması olsa da defile sonrası konuşan uzmanlar bakya görüşler belirrtti. Dört plastik cerrah, defile sonrası OK Magazine'e konuşarak, Moore’un görünüşünün ‘dolgu’ nedeniyle farklı olduğu görüşünü savundu. Plastik cerrah Ryan Neinstein ise, Moore’un sadece yanaklarını emdiğini söyleyerek, “Birçok genç kadın, sosyal medyada popüler bir görünüm olan ve genellikle makyajla belirginleştirilen elmacık kemikleri, çukur yanaklar ve çapraz yanak gölgesi için bunu yapıyor” dedi.

  • 5
    Ancak Demi Moore'un estetik yaptırmadığı defilesi sonrası Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı. Moore,  Naomi Campbell'ın programındaki haliyle de estetik yaptırmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız