Deniz tatilinin en iyi 10 adresi

Turizm, sadece döviz kazandırmakla kalmıyor. Konaklamadan yeme içmeye, yolcu taşımacılığından eğlenceye, hizmet sektörünün bütün alanlarında kalite artışını tetikleyen önemli bir faktör aynı zamanda... Aslında Türkiye bu alanda tam bir tesis zengini. CNBC-e Businessın oluşturduğu jüri deniz turizminden yararlanmak için en iyi 10 adresi belirledi.

Haberler 14.07.2011 - 14:47

  • 1

    1. Hillside Beach Club / Fethiye

    Turizm, sadece döviz kazandırmakla kalmıyor. Konaklamadan yeme içmeye, yolcu taşımacılığından eğlenceye, hizmet sektörünün bütün alanlarında kalite artışını tetikleyen önemli bir faktör aynı zamanda... Aslında Türkiye bu alanda tam bir tesis zengini.

    CNBC-e Business’ın oluşturduğu jüri deniz turizminden yararlanmak için en iyi 10 adresi belirledi.

    Eşsiz bir koyda, deniz ve doğa ile başbaşa. Çok sayıdaki mini mini koy da kişiye özel ortamlar için fırsat. Hizmet kalitesine güveniliyor.

    Hillside Beach Club / Fethiye
  • 2

    2- D-Hotel Maris / Marmaris

    Ege ile Akdeniz’in buluştuğu yerde, Datça Yarımadası’nın bir yamacında. Mavi bayraklı beş plaj. Spa ve her türlü konfor, hizmet...

    D-Hotel Maris
  • 3

    3- Sheraton Resort Çeşme

    İzmir’de, Ilıca sahili boyunca uzanan üç kilometrelik plajı var. Sakız Adası’na ve Alaçatı Rüzgar Sörfü Merkezi’ne yakın. Spa, spor imkanları.

    Sheraton Resort Çeşme
  • 4

    4- Barut Hotels & Resort Lara

    Bir tatil köyünde aranabilecek her şey. Restoran, çocuk kulübü, her yaştan müşteriye yönelik etkinlikler. Antalya Havalimanı’na yakın.

    Barut Hotels & Resort Lara
  • 5

    5- Hapimag Sea Garden Bodrum

    İsviçre Merkezli Hapimag’ın dünyadaki 60 tesisinin en büyüğü. Yalıçiftlik’te. Mavi bayraklı plaj, Bodrum’a 17, havalimanına 45 kilometre...

    Hapimag Sea Garden Bodrum
  • 6

    6- Hilton Bodrum-Türkbükü

    Yarımadanın gözlerden uzak Cennet Koyu’nda. Yakınındaki Türkbükü’ne, Türkiye’nin St.Tropez’i diyenler var. Özel bir kaçış yeri havasında...

    Hilton Bodrum-Türkbükü
  • 7

    7- Kempinski Barbaros Bay Bodrum

    Kızılağaç Koyu, Gerenkuyu mevkii. Berrak bir deniz ve sukunet. Dünyaca ünlü Six Senses Spa. Konfor ve hizmet kalitesi, Kempinski standardı.

    Kempinski Barbaros Bay Bodrum
  • 8

    8- Adam & Eve Hotel Belek

    Akdeniz’in en büyük dizayn oteli olarak gösteriliyor. Antalya Havalimanı’na yakın. Deniz, havuzlar ve Spa... Bir tatil köyünden ne beklersen.

    Adam & Eve Hotel Belek
  • 9

    9- Club Seno Sarıgerme

    Dalaman Havalimanı 16 km uzakta. Göcek-Marmaris gezi yatlarının soluklanma noktası olan Baba Adası’na bakıyor. Eğlence imkanı bol...

    Club Seno Sarıgerme
  • 10

    10- Costa Farilya DeLuxe Bodrum

    Mavi bayraklı Gündoğan Koyu’nda. Bodrum’a 19, havalimanına 45 km mesafede. Yelken, dalış, dağ bisikleti, safari dahil pek çok etkinlik...

    Costa Farilya DeLuxe Bodrum
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız