Donald Trump ile Melania Trump'ın kameralar önünde gergin anları

ABD Başkanı Donald Trump ve First Lady Melania Trump’ın kameralar karşısındaki son görüntüsü, ikilinin arasındaki gerginliği ortaya koydu. Çiftin kilise önünde poz verirken yaşadığı an internette viral hale geldi.

Haberler ntv.com.tr 04.06.2020 - 10:58 Son Güncelleme : 04.06.2020 - 11:12

  • 1

    Donald ve Melania Trump, bir başkan ve first lady arasındaki en sıra dışı ilişkiye sahip çift olabilir. İkili, zaman zaman kameralar önünde gizli gerginlikler yaşayabiliyor.

    ABD Başkanı Donald Trump ve First Lady Melania Trump, çoğu zaman kameralar önünde birbirlerini çok sevmiyor, zoraki mutlu görüntü vermeye çalışıyor gibi görünüyor.

  • 2
    Donald Trump, ABD ordusunu, ıkçı cinayete kurban giden George Floyd için sokaklarda olan protestoculara karşı kullanmakla tehdit ettiği pazartesi günü, Beyaz Saray'dan caddenin karşısına yürüdü ve yakındaki bir kilisenin önünde poz verdi. Trump salı günü yine Beyaz Saray'ın dışına çıktı ve bu defa Katolik Üniversitesi'ndeki Saint John Paul II Tapınağı’na kısa bir ziyarette bulundu.
  • 3
    Bu, ABD sokaklarının protesto göstericileriyle dolup taştığı günlerde, başkan için her şey yolundaymış gibi gülümsemek ve hareket etmek için bir şans olsa da eşi Melania Trump kameralar karşısında oynamıyordu.
  • 4

    O tuhaf anda Donald Trump, eşi Melania'dan gülümsemesini istedi, ancak First Lady, gülümsemek yerine gerginliğini ortaya koyarak, sadece yüzünü buruşturdu.

  • 5

    First Lady’nin bu zoraki pozu ve gülümsememekte direnmesi, internette viral (popüler) hale geldi. Trump'ın eşine yaptığı 'gülümse' baskısı kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız