Emina Sandal: Türkiye’de Clark Kent, Sırbistan’da Superman gibiyim

Mustafa Sandal’ın pop yıldızı eşi Emina Sandal isyan etti: “Sırbistan’da ciddi bir kariyerim var. Mayo çekimi için eşimden izin istemem. Burada Mustafa’nın gölgesinde kalmak benim tercihim. Türkiye’de Clark Kent, Sırbistan’da Superman gibiyim”

Haberler 12.06.2017 - 09:10

  • 1
    Ülkesi Sırbistan’da bir mayo firması için objektif karşısına geçtiği fotoğraflarla konuşulan Emina Jahovic Sandal, kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.
  • 2
    Sandal "14 yaşından beri şarkıcılık yapıyorum. 19’umda acayip ünlü oldum. 22 yaşındayken Mustafa’yı tanıdım. O yaşta ülkemde büyük bir isimdim. Bu yüzden mayo çekimleri için eşimden izin istemem, buna gerek yok" dedi.
  • 3
    35 yaşındaki model ve şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: Oyuncu olsaydım, öpüşme sahnem olsaydı, kimse bir şey demeyecekti. Mayo işi yaptığım zaman ‘Aaa Emina ne ayıp oldu, eşinden izin aldı mı acaba?’ gibi acımasız yorumlar geliyor.
  • 4
    Sandal "Benim ciddi bir kariyerim var. Türkiye’de bir eş olarak Mustafa’nın gölgesinde kalmak istedim. Onun önüne geçmek istemedim, öyle bir hırsım yok" diye konuştu.
  • 5
    Emina Jahovic Sandal "Türkiye’de Clark Kent, Sırbistan’da Superman gibiyim. Burada takım elbise içindeyim, ama Sırbistan’da kostümle uçuyorum. Orada bambaşka hayatım var. Ülkemde kocaman topuk  giyiyorum, burada düz ayakkabıyla hanım hanımım" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız