Farah Zeynep Abdullah: Tam öpüşecekken arkadan annemin sesini duydum

Son olarak ArifV216'da Ajda Pekkan'ın gençliğini canlandıran Farah Zeynep Abdullah ilk aşkından bahsederken, "Tam öpüşecekken arkadan annemin sesini duydum" dedi. Zeynep Abdullah hayranlarına bir de albüm müjdesi verdi.

Haberler 31.01.2018 - 10:24

  • 1
    'Unutursam Fısılda'da bir şarkıcıyı oynayan ve birçok şarkı seslendiren Farah Zeynep Abdullah, ArifV216'da ise Ajda Pekkan'ın gençliğine hayat vermişti. Şimdilerde ise yeni dizi “Gülizar”da da şarkıcılık hayalleri kuran bir karakteri canlandıran 28 yaşındaki oyuncu, ELLE dergisine verdiği röportajda albüm hazırlığında olduğunu ifade etti.
  • 2
    Sadece şarkı söylemekle kalmayan ve kendi şarkı sözlerini de yazan Zeynep Abdullah, artık bunları paylaşma zamanının geldiği vurgulayarak, “Fazla şey birikti. İlk başta neden paylaşayım ki diye düşünüyordum ama geçen yıl birden kararımı değiştirdim" dedi.
  • 3
    "Kaç kişi dinler önemli değil, paylaşmak istiyorum" diyen Zeynep Abdullah, "Aslında buna albüm demek doğru mu ondan da emin değilim. Beş şarkılık, küçük bir şey olabilir. Bu konu üzerinde çalışmaya başladım. Acelem olmadığı için tadına vara vara yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
  • 4
    Zeynep Abdullah, çocukluk aşkından bugününe birçok soruyu da yanıtladı. “İlk aşık olduğumda 13-14 yaşında olduğunu söyleyen  Zeynep Abdullah sözlerine şöyle devam etti: "Platonik başladı. Bir gün onu aradım, ‘Senden hoşlanıyorum ama herhangi bir karşılık beklemiyorum’ dedim."
  • 5
    "İlk öpücük dersen... Yazlıktaydık, Avşa’da. Popüler bir çocuk vardı, gece onunla kumsalda bir sandalın yanında oturuyorduk, tam öpüşecekken arkadan annemin sesini duydum. Avaz avaz bağırıyordu, öpücük yarım kaldı. Şu an ise hayatımda kimse yok, rahatım.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız