Galatasaraylı Şahan Gökbakar, Fenerbahçe başkanı seçilen Ali Koç'u tebrik etti (Ünlü isimlerden Ali Koç'a destek)

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Ali Koç, 20 bin 736 geçerli oyun 16 bin 92'sini aldı ve Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak başkanlığa seçildi. Bazı ünlü isimler de başkanlık yarışında oy kullanırken bazıları ise desteğini sosyal medyadan dile getirdi. İşte ünlülerden Ali Koç'a destek paylaşımları...

Haberler 04.06.2018 - 14:07 Son Güncelleme : 05.06.2018 - 08:15

  • 1


    Instagram hesabından Recep İvedik filminden Ali Koç'un geçtiği bir sahneyi paylaşan Şahan Gökbakar, altına bu notu düştü:  ''Futbol tutkusu sebebiyle filmlere konu olmuş bir insan olarak, hayalindeki Fenerbahçe başkanlığını en iyi şekilde temsil için ve Türk sporunu ileriye götürmek için yürekten çabalayacağına en ufak şüphem yok... Bir Galatasaraylı olarak, tebrikler Fenerbahçe kongresi ve başarılar Ali Koç''
  • 2

    Murat Akkoyunlu

    Çakallarla Dans filminin oyuncularından Murat Akkoyunlu oyuncu arkadaşları Hakan Bilgin, Şevket Çoruh ve yönetmen Murat Şeker'le birlikte paylaşımda bulundu. Instagram story'den yaptığı paylaşıma, "Çakallar oy vermeden önce" yazan Akkoyunlu, diğer paylaşımında ise oy kullanma işleminde Ali Koç'u tercih ettiğini gösteren bir kare yayınladı.

  • 3
    Murat Şeker

    Filmin yönetmeni Murat Şeker ise "Geçen sene basketbol şampiyonluğunda yan yanaydık, bugün başkan olduğunda da. Her şey Fenerbahçe için" ifadelerini kullandı.
  • 4
    Sosyal medyadan Ali Koç için paylaşımda bulunan Acun Ilıcalı, "Gönülden başarılar dilerim. Hayallerini gerçekleştireceğinden ve Fenerbahçe’yi gönlümüzdeki hedeflere taşıyacağından şüphem yok" mesajını yayınladı.
  • 5
    Seda Bakan

    "Hayırlı , uğurlu olsun... Güzel günler göreceğiz inşallah... Tebrikler Ali Koç"
  • 6
    Sarp Akkaya

    "Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon"
  • 7
    Burak Özçivit

    "Hayırlı olsun Ali Başkan"
  • 8
    Burcu Kara

    "Bugün güzel bir gün çünkü,bugün kıymetli bir gün.Genelde aileden gelir tuttuğumuz takım,pek de değişmez hayatımız boyunca.Onunla sevinirsin,heyecanlanırsın,anıların olur bazen gözyaşların.Benim de çok anım var Fenerbahçeyle,maalesef çoğu çocukluğumda kalan.Şimdi bizler büyürken çocuklarımız da aynı sevinçleri,heyecanları yaşasın istiyoruz.Her hafta beklediği,hayatına renk,heyecan katan,coşku katan,centilmen ve başarılı bir takımın taraftarı olsun istiyoruz.Büyüklerimize,emeklerine ve tecrübelerine saygımız sonsuz şüphesiz.Ama geçen uzun yıllar herkesi yoruyor ve yıpratıyor.Geleni de gideni de alkışlar,saygı duyarız.Ama değişim şart.Babam Ali,oğlum Ali,Fenerbahçe’nin başkanı da Ali’dir benim için.Sonucun tüm Fenerbahçe camiasına ve tüm futbolseverlere hayırlı olmasını dilerim.Aliş’e de bir maaşallah isterim"
  • 9
    Aslı Enver

    "Bir Beşiktaşlı olarak çok sevindim"
  • 10
    Alişan

    "Şampiyon olsaydık bu kadar sevinmezdik belkıde..25 milyon taraftarın yüzde doksanı Ali Koç dedi,ve kongre üyeleride taraftarın dediğini yaptı..Kimse Fenerbahçeden büyük değildir,kibir insanı bitirir!! Ali Koç başkanım Hayırlı uğurlu olsun.."
  • 11
    Nilgün Belgün

    "Değişim vakti. Tebrikler Ali Koç. Sayende yeniden umutlarım tazelendi..İyilerin, dürüstlerin kazandığı bir dünyaya merhaba. Bir galatasaraylı olarak çok ama çok mutlu olduğumu itiraf edeyim.. Dürüst ,iyi kalpli kaliteli ,insanların zamanı başladı. Mavi gözlü biri gelir ve her şey değişir"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız