Gökçe Bahadır: 40’ımda efsane olmalıyım

Bir dizi, bir film, bir de müzik klibiyle gündeme gelen Gökçe Bahadır, “Herkese böyle bir söz verdim, 40’ımda efsane olmalıyım” dedi.

Haberler 02.04.2017 - 12:18

  • 1

    ‘Adı Efsane’ dizisiyle ekranda, ‘Aşk Uykusu’ filmiyle de beyazperdede boy gösteren Gökçe Bahadır, Tuna Kiremitçi’nin albümünde düet yaptıkları şarkıya klip çekmesiyle de gündemde.

  • 2

    “Aslında kendimi bilidim bileli şarkı söylüyorum” diyen Bahadır, “bu özel geceler çıktığından beri; TEMA Vakfı olsun, TEGV, Çağan Irmak’ın gecesi, kendimi sahnede şarkı söylerken buldum” dedi.

  • 3

    Milliyet’e verdiği röportajda yeni filmi hakkında da konuşan Bahadır, şunları söyledi:

    “Filmin bir sorusu var: Aşık olduğumuz adamı mı seçeceğiz, yoksa doğru adamı mı? Diyelim ki iki örnek var karşında; ‘Adı Efsane’de Bahar’ın karşısında Tarık var mesela, belki yarın öbür gün bir de daha uygun biri çıkacak, çöpsüz üzüm, hangisini seçmeli? Karar veremediğim bir durumdur bu.”

  • 4

    “Doğru insana aşık zor, sıkıntı buradan kaynaklanıyor” diyen Bahadır, “Filmin de cümlesi bu. Bir aşık olduğu kocası var, bir de Yonca’yı deliler gibi seven, onu baştacı edecek bir adam var, elini uzatıyor, ‘Gel’ diyor, yok, ‘İlle ben bu ihanet eden adamı kendime döndüreceğim’ diyor Yonca. Filmin sonu bile mutlu mu değil mi belli değil” şeklinde konuştu.

  • 5

    35 yaşındaki oyuncu, yaş aldıkça güzelleşmesini şöyle açıkladı:

    “’Gökçe sen gittikçe güzelleşiyorsun’ dendiğinde bende şöyle bir laf yerleşti nedense: ‘Sen beni 40’ımda gör’. Allah Allah, neden böyle bir şey dediğimi de bilmiyorum ama. Herkese böyle bir söz verdim, 40’ımda efsane olmalıyım. Ama öyle bir gidiş var, kesinlikle dört-beş sene önceki Gökçe değilim, çok özendiğim bir dönemdeyim.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız