Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? (Haftalık burç yorumları) (9-15 Temmuz astroloji)

13 Temmuz Cuma günü saat 04.47’de, Yengeç burcunda parçalı Güneş tutulması gerçekleşti. Peki Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Son derece önemli bir haftadayız. Bu hafta cuma günü Yengeç burcunda Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Venüs burç değiştirecek, Jüpiter Retro hareketine son verecek. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 13.07.2018 - 12:34 Son Güncelleme : 15.07.2018 - 09:29

  • 1

    11 Temmuz’da Jüpiter Retro hareketini tamamlayarak, düz harekete başlayacak. Astrolojideki en iyicil ve olumlu etkileri olan gezegen olarak tanınan, Jüpiter’in düz harekete geçmesi ile özellikle Akreplerin şansları ve bereketleri geri gelecek. Yine 11 Temmuz’da Venüs Aslan burcundan, Başak burcuna geçiş yapacak. Venüs Başak burcunda iken, ikili ilişkilerimizde mantığımız duygularımızın bir adım önüne geçer, karşımızdakine faydalı olmak en önemli önceliğimiz olur.

    13 Temmuz’da, insanoğlunun yüzyıllardır gökyüzünde en çok etkilendiği olayların başında gelen Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulması yaşandı. Yengeç burcunda yaşanacak bu güneş tutulmasından, haritasında Yengeç ve Oğlak olanlar en yüksek etkiyi alacak. Hayatın döngüsü içerisinde, en kritik yeni başlangıçların veya kapanışların yaşandığı dönemler tutulma dönemleridir. Tutulma dönemlerinde sizin kendi hayatınız için almakta zorlandığınız kararları, hayat sizin adınıza alır. Yengeç ve Oğlaklar için değişim sürecinin başlangıcı bu tutulma ile yaşanacak ve önümüzdeki yıl da devam edecek. Tutulma etkisine girdik bile, ebeveynlik hislerimizde artış, duygusal olarak fazla yoğunlaştığımız ve mantığımızı bazen kullanamadığımız bir ruh haline geçebiliriz. Tutulmanın burçlara olan etkisi için önce yükselen burcunuzu sonra burcunuzu okumanız doğru olacaktır.

    Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu haftalar dilerim.

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, aileniz, yuvanız ve yaşadığınız ev konuları ile ilgili önemli bir haftadayız. Kendinizi ailenizdeki bireylerle ilgili konularda fazla korumacı ve duygusal hissedebilirsiniz. Fazla empati yaparak, gereksiz evhama kapılabilirsiniz. Yaşadığınız ev ile ilgili de beklenmedik gelişmeler olabilir. Hanenizdeki huzuru sağlamak temel motivasyonunuz iken beklenmedik, fevri çıkışlar ile gerginlik yaşamamaya özen göstermelisiniz.

    Yönetici gezegeniniz Mars’ın Retro hareketi devam ederken, arkadaşlarınız ve çevrenizdekilerle geçmişte yaşadığınız olayları kurcalamaya devam edebilirsiniz. Derslerinizi alarak hızla ilerlemeniz dileği ile… İyi haftalar...

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, kardeşleriniz, kardeşiniz kadar yakın olduğunuzu hissettiğiniz dostlarınız ve yakın akrabalarınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Bu haftanın genel enerjisini de temel alarak, biraz fazla duygusal tepkiler verebilir, mantığınızı biraz geri plana çekebilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz bir konuşmayı gerçekleştirerek yeni bir dönemin başlamasına olanak verebilirsiniz. Tepkileriniz iş hayatınızda yaşadığınız bir durum ile bağlantılı olabilir.

    Jüpiter’in düz hareketine geçişi ile özellikle eşiniz, sevgiliniz veya varsa ortağınız ile gelişmelerde şans tekrar yanınızda olmaya başlayacak. Hatta ilişkinizin sizi bolluk ve berekete taşıdığını hissedebilirsiniz. İyi haftalar…

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, çalışarak elde ettiğiniz maddi kazançlarınız, finansal yükümlülükleriniz ve maddi varlıklarınız ile ilgili yepyeni başlangıçlar, farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Beklenmeyen maddi kazanç artırımları ya da kayıpları oluşabilir.  Para kazanma modeliniz, mevcut işinizdeki unvanınız veya işiniz ile ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Sizin için tema ne olursa olsun, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

    Günlük işlerinizde şanslı bir döneme başlıyorsunuz. Sizin için çalışan ekipleriniz ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Ekiplerinizin yönetiminde zeki, adil ve titiz bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlığınız Jüpiter’in iyicil ve koruyucu enerjisi altında.  İyi haftalar…

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, bu hafta başrolde siz varsınız. Güneş halen Yengeç burcunda ilerlerken, cuma günü Ay’ın da Güneş’in yanına gelerek oluşturacağı Yeni Ay ve Parçalı Güneş tutulmasında, hayatınızda farklı bir ritme geçmek için tüm enerjiler hazır. Nasıl göründüğünüz, motivasyonlarınız, varlığınız, karakteriniz, amaçlarınız ve öncelikleriniz konularında yeni bir dönem açıyorsunuz. Alacağınız kararlar doğrultusunda harekete geçmenin tam zamanı diyebiliriz. Duygularınız sizin için çok önemli, korumacı ve empatik yaklaşımlarınızı temel alarak yani kendiniz gibi olarak, çevrenizdekilere çok da kulak asmayarak ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Bu dönem sizin için önemli olacak çünkü önümüzdeki yıllarda yaşanacak tutulmalarda bu kararlar ve konular en önemli gündem maddeniz olacak.

    Her şeyin gönlünüzce olacağı, sizi duygusal ve motivasyon olarak mutlu kılacak bu uzun yepyeni dönemde bol şans dilerim…

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, bilinçaltınızda biriktirdiğiniz korku ve kaygılarınız ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tüm bu hislerin tetiklenebileceği olaylar yaşayıp, duygularınızla çözüm bulmaya yaklaşabilirsiniz. Gizli, perde arkasında tutmak istediğiniz anlaşmalarınız ve aktivitelerinizin gün yüzüne çıkabilir. Fıtratınız gereği ön planda olan, kendini göstermeyi seven yapınız, sizi çekemeyen, gizli düşmanlarınızın oluşmasına da sebep olurken, bu hafta yaşanacak tutulma ile herkesin gerçek yüzünü de anlayabilirsiniz. “Takke düştü kel göründü” diye tanımladığımız gelişmeler olabilir.

    Hayatınızın önemli değişimlerden geçeceği, aslında son iki yıldır kendiniz ile ilgili yaşadığınız aydınlanma ve farkındalığın meyvalarını toplayacağınız bu dönemde, hemen her konuda beklemediğiniz gelişmeler yaşıyor olabilirsiniz. Bir sonraki tutulma sizin burcunuzda temmuz sonunda olacak, değişim rüzgarları esmeye başlamış olabilir…Keyif ve mutluluk dolu gelişmelerle dolu bir dönem dilerim.

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, çalışmaktan hayal kurmaya fazla vakit bulamasanız da, hayallerinizin, umutlarınızın gerçek olmaya başlayacağı bir döneme başlıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız, içinde bulunduğunuz insan toplulukları ile ilgili geçmişte ektiğiniz tohumların filizlenme vakti gelmiş gibi duruyor. Platonik olarak etkilendiğiniz biri varsa, gerçeklerin su yüzüne çıkacağı enerjiler altındasınız. Sürprizler ve sanki sihirli olduğunu düşündüğünüz gelişmelere hazır olun…

    Bu hafta Venüs’ün sizin burcunuza geçmesi ile birlikte ilişkilerinizde işe yaramak konusunda yoğun bir emek sarf edebilirsiniz. Karşınızdakini mantığınızla sevdikten sonra, duygularınızı devreye sokmaya meyilli olabilirsiniz. Duygularınızı göz ardı etmemenizi tavsiye derim. Tertemiz, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim.

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, verdiğiniz emeklerin karşılığında hak ettiğiniz sosyal statünüzü arttırmanın vakti geldi. Özellikle yaptığınız iş alanı ile ilgili duygularınızı harekete geçirecek yeni fırsatlar oluşabilir. Terfi, şöhret, takdir gibi konularda sizi yüceltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

    Maddi konularda bir süredir yaşadığınızı düşündüğünüz darlık yerini bolluk ve berekete bırakmak üzere. Beklediğiniz şans tekrardan sizinle olmaya başlayacak. İkili ilişkilerinizden de bu konuda destek alabilirsiniz.

    Artık hobilerinize vakit ayırmak için de çok uygun bir dönemdesiniz, ihmal etmeyin… İyi haftalar...

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, siz her zaman büyük ve cesur düşünmeyi sevmiş, hedeflerine ulaşmak için planlar yapmış, planlarına ulaşmak için sabredebilme yeteneğini göstermiş yegane burçlardan birisiniz. Büyük hedefleriniz için yeni gelişmeler yaşayabileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Uzun mesafe yolculuklar, yurt dışı temasları, uluslararası ticaret veya eğitim konularınız için yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şanslı bir dönemdesiniz, şansınızı tam anlamıyla hissedebileceğiniz bir döneme başladınız, tadını çıkarın.

    Yönetici gezegeniniz, Mars bu haftada Retro yani geri hareketine devam edecek, hayatınızda, geçmişte yaşadığınız dönüm noktalarını dönüp tekrar tekrar değerlendirmek isteyebilirsiniz. İyi haftalar…

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, bu tutulma haftasında sanki yeniden doğmuş, tüm enerjinizi yeniliyor gibi hissedebilirsiniz. Ailenizden kalan miras, alacaklarınız veya sizin ödemeleriniz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Kredi borçlarınız, vergi ödemeleriniz veya prim alacaklarınız, beklenmeyen kıymetli hediyeler veya ödül ikramiyeleri bu gelişmelerin bazıları olabilir. Sağlık konuları ile ilgili daha önceden yaşadığınız konular sonuçlanabilir. Bu tutulmaya Yeni Ay yani yenilik enerjisi eşlik etse de, sizin için geride bırakmanız gereken konuları da sembolize ediyor olabilir. Kapatmanız, arkanızda bırakmanız her türlü konu bu tutulma ile netleşebilir. Duygusal tepkiler vermek isteseniz de mantığınız ile hızla kabulleneceksinizdir.

    Kaygı ve korkularınızın arttığını düşünebilirsiniz. Fakat yeniden doğmak ve bilinçaltınıza format atmak için harika bir zaman dilimindesiniz. Her şeyin gönlünüzce olacağı iyi haftalar…

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, bir süredir kendinizle ilgili aldığınız kararlarda acımasız olabiliyorsunuz. Bilinçaltınıza attığınız endişe ve kaygılarınızdan kurtularak adeta yeniden doğmaya hazır gibisiniz. Eğer evliyseniz eşiniz, ortağınız varsa ortağınız yani aranızda bir anlaşma yaptığınız kişilerle yaşayacaklarınızda değişiklikler, gelişmeler oluşabilir. Geçmişte verdiğiniz kararların, birlikteliğinize olan yansımalarını çözümleyebilir, yeni kararlarınızı bu doğrultuda verebilirsiniz. Bir süre daha duygularımız ve birliktelikleriniz ile ilgili yaşayacağınız gelişmeler devam edebilir.

    Yapınız gereği hislerinizi kolay ifade edemeyip, sevginizi derinlerde yaşıyor olabilirsiniz. Geçen haftalarda yaşanan Dolunay, bu haftaki Parçalı Güneş tutulması ile birlikte bir süre daha duygularınız ve ifade biçiminiz ile ilgili yaşayacağınız farkındalıklarla yeni kararlar alabilirsiniz. Venüs’ün Başak burcuna geçişi ile siz de ilişkilerinizde her zaman istediğiniz gibi akılcı, ciddi ve seviyeli yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. İyi haftalar…

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, sizin için son derece önemli bir dönem başladı. Bu hafta yaşanacak tutulma ile tutulma mevsimine giriyoruz ve temmuz sonunda ve ağustos ayında sizin burcunuzda iki adet tutulma olacak. Hayatınızda, ilişkilerinizde, fiziksel görünümünüzde, kararlarınızda önemli değişimler ve farkındalıklar oluşabilir. Bu yıl yepyeni bir siz oluşturabilirsiniz.

    Bu haftanın en önemli konusu, sizin için çalışan ekipleriniz ve destek veren personeliniz olabilir. Sizden beklenmeyen şekilde hızlı kararlar alabilirsiniz, ekibinizi yenilemek için kolları sıvayabilirsiniz. Korumacı ve duygusal yaklaşımlar davranışlarınıza hakim olabilir. Sağlığınızla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık konularını İhmal etmeden gündeminize almanızı tavsiye ederim. İyi haftalar….

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, aşk var aşk…Sizin için olmazsa olmaz olan aşk kapıda…Duygularınızın son derece yoğun olabileceği yepyeni bir aşka başlayabilirsiniz, ileride bu aşkı paylaşabileceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Senaryo ne olursa olsun hayatınızda aşka yer varsa, hazır olun. Eğer zaten aşıksanız ve çocuğunuz varsa, bu tutulma haftasında, ebeveynlik duygularınızı kapsayacak farklı gelişmeler olabilir. Duygularınıza kulak vererek hayattan aldığınız zevkin artmasını sağlayabileceğiniz bir haftadasınız.

    Venüs’ün Başak burcuna geçişi ile birlikte alışkın olmasanız da evliliğinizde rasyonel olmayı seçebilir, eşinize destek olmak önceliğiniz haline gelebilir.

    Beklemediğiniz maddi destekler alabilirsiniz. Ailenizden kalan miras konuları, prim, ikramiye gibi ödemeler için şanslı ve bereketli bir dönemdesiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız