Haftalık burç yorumları (2-8 Kasım 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?)

Pazar günü meydana gelen sarsıcı dolunayın ardından bu hafta salı günü, 14 Ekim’den beri geri hareketini sürdüren, iletişim gezegeni Merkür, Terazi burcunda düz hareketine geçmeye hazırlanacak. 3 haftadan beri hem Akrep hem de Terazi temalarında sahiplenme, güven duyma, maddi manevi değerleri koruma, diplomasi, ahenkle, uyum içinde yaşam konularında yavaşlama, aksi giden süreçlerle baş etmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Artık size iyi haber! Bu dönemi geride bırakıp, daha akıcı şekilde konuları çözümlediğinizi fark edeceksiniz. İçinizde sır gibi sakladığınız ne varsa yenilenmiş olarak, şekillenip eylemlerinize yansır. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları... (Nigar Bostan / nigarbostan@hotmail.com)

Haberler ntv.com.tr 05.11.2020 - 16:15

  • 1
    Özellikle cuma günü Merkür’ün düzeni ve kuralları seven Oğlak’taki Satürn ile kuracağı zorlu etkileşim, gerek aile içi gerekse kurumsal hayatla olan ilişkilerimizi yeniden gözden geçirme fırsatı sunarak, hatalarımızı düzeltmemizi, uzun zamandır cevap bekleyen soru ve evrak başvurularımıza kesin ve net cevaplar almamızı sağlayacak. Bu şekilde, mantığımızın sesini dinlerken, diplomasiyi elden bırakmadan hayat akışımızı rahatlatabiliriz. Hafta sonu gökyüzü aşıkları Mars ile Venüs’ün karşılıklı konumlanması, duygusal ilişkilerde iniş çıkışlara neden olsa da aslında bu durumun kişisel enerjimizi bize geri yansıttığını fark etmeli, iyi niyet ve tevazuyu elden bırakmadan sevgi dolu, barışçıl yolumuzda ilerlemeliyiz.
  • 2

    Yükselen Koç ve Koç Burcu:

    Haftanın ilk yarısında Ay, İkizler burcunda seyahat ederken, sizi kısa yolculuklara çıkartabilir. Uzun zamandan beri geri hareketini sürdüren Merkür’ün de salı gününden itibaren durağan pozisyona geçmesiyle ikili ilişkilerinizde yumuşama, daha hızlı ilerleme ve uzlaşma dönemi başlar. Bu süreci egonuzdan sıyrılarak verimli bir şekilde değerlendirmeli, hayatı paylaştığınız kişilerle aranızda yaşadığınız kopuklukları gidermelisiniz. Gizli düşmanlarınızın gerçek niyetini de bu hafta anlamanız daha kolaylaşır. Haftanın ikinci yarısında aile içi meselelerinize vakit ayırarak, yatırım ve ortak mal varlığı ile ilgili gerekli evrakları düzenleyebilirsiniz. Pazar günü sevdiğiniz kişinin kalbini kırmamaya lütfen özen gösterin.

  • 3

    Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:

    Haftanın ilk gününe iletişimi seven İkizler de seyahat eden Ay ile adım atarken salı günüyle birlikte yetenek, beceri ve eylem ustası Merkür’ün de artık ileri harekete geçmesiyle, epeydir durağanlaşan maddi konularda rahatlama ve hızlanma başlar. Harcamalarınız artsa da aynı oranda beklediğiniz yerlerden elinize para geçer ya da sizi mutlu eden iş sözleşmelerinize imza atarsınız. Eğitsel konuların hızlanması, sosyal hayatın dinamik bir sürece girmesiyle, sağlığınızı koruma önlemlerini elden bırakmamaya özen göstermelisiniz. Perşembe günü Yengeç burcuna geçen Ay, kardeş ve yakın akrabalarınızla olan iletişimde sıcak ve korumacı bir hava estirir. Ayrıca internet üzerinde yaptığınız çalışma ve faaliyetleri daha geniş kesimlerle buluşturmak ve duyurmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. Sonbahar sakinliğini sevenler deniz kenarında geçirecekleri birkaç günlük kaçamak bir tatil planı da yapabilirler. Ama özellikle hafta sonu sevdiğinizle inatlaşmaktan kaçınmalı, doğanın sunduğu temiz havada yürüyüşlere çıkmalısınız.

  • 4

    Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:

    Yeni bir haftaya adım atarken Ay’ın canlı ışığını üzerinizde taşıyacaksınız. Aynı zamanda 14 Ekim’den beri geri giden, yönetici gezegeniniz Merkür de en nihayet salı günü ilerlemek için hazırlıklara başlayacak. Bu etkiyle kendinizi daha rahat ifade edebilecek, karşınızdakilerle daha akıcı iletişim kurma şansı yakalayacaksınız. İş hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir, kafanızda tasarladıklarınızı kolaylıkla eyleme dökebilirsiniz. Keza aşk hayatınızda da kafanıza takılan sorulara daha net cevaplar alabilir, çocuğunuzla iletişimi yapıcı bir forma sokabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında resmi kurumlarla sürdürdüğünüz faaliyetlerde bir tamamlanma ya da köklü bir başlangıç gündeme gelecektir. Hafta sonu aşk hayatınızda tartışmalardan sıyrılıp, aranızdaki farklılıkların keyfine varmayı sakın ihmal etmeyin. 

  • 5

    Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:

    Salı günü Akrep’te başlayıp, Terazi burcunda geri hareketini sonlandıran iletişim gezegeni Merkür’ün etkisiyle, hem ev içinde hem de dış dünyada verdiğiniz çaba ve gayretlerin olumlu geri dönüşlerini yaşamaya başlarsınız. Özellikle çocuğunuzun hem eğitim hem de sosyal hayatına gelen hareketlilik sizin de gündelik akışınızın rahatlamasına neden olur. Bu şekilde kendinize daha fazla vakit ayırabilir, gelecekteki iş planlarınız için etkin bir çalışma düzenine geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri Ay burcunuzda yolculuğunu sürdürürken, koruyup, kollamayı seven ruhunuzla istediğiniz herkesi mıknatıs gibi çekim alanınıza dahil eder, sevginin koşulsuz hazzını paylaşmaktan mutlu olursunuz. Kısacası, sınırlarınızı önceden belirleyerek, anaç yapınızla sevginizi paylaştığınız cömert bir hafta sizi bekliyor olacak. Bu dönemi iyi değerlendirmeli, etrafınızda enerjinizi boşa tüketen insanlardan da uzaklaşmayı ihmal etmemelisiniz.

  • 6

    Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:

    Hareketi bol, iletişimi hızlı, yeniliklere açık, sosyal etkileşimi güçlü bir haftaya Merhaba diyorsunuz. Kısa yolculuklar sayesinde hayatınıza bir canlılık katabilir, bu sayede uzaklarla olan planlarınızı yavaş yavaş eyleme dökebilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı, parlak fikirlerininiz çevrenizdekiler tarafından benimsendiği, bu günleri iyi değerlendirmeli, önceden harcadığınız çabaların meyvelerini şimdi toplamalısınız. Özellikle haftanın ikinci yarısında iş toplantılarınızda önemli kararlar elde ederek, yeni bir düzenin temellerini atabilir, sayısız fırsatları somut projelere dönüştürebilirsiniz. Tabii ki hiçbir şeyin gökten kucağınıza çabasız bir şekilde düşmeyeceğini bilerek!

  • 7

    Yükselen Başak ve Başak Burcu:

    En nihayet yönetici gezegeniniz Merkür tam da maddi kazanımlar alanınızda geri hareketini salı günü sonlandırıyor. Demek ki 3 haftadan beri zihninizi kurcalayan pek çok sorunun cevabını bulabilecek, içinizdeki huzuru yeniden keşfetmenin tatlı keyfini yaşayabileceksiniz. İş ve gönül ilişkilerinizde uyumlu, ahenkli, diplomasinin önde olduğu bu günlerin farkına varmalı, detaylarda boğulmadan büyük resme odaklanmalısınız. Zira pandemi süresi boyunca emek harcadığınız konularla ilgili ektiğiniz tohumların çiçeklerini açtırmak için en uygun zamandasınız. Haftanın ikinci yarısında hem sosyal hayat hem de gelecek vaat eden işlerinizle ilgili önemli görüşmeler gündeme gelebilir. Değişen dünya düzenine ayak uydururken zaman zaman mükemmeliyetçiliği elden bırakmak size fayda verecektir. Hafta sonu partnerinizle gerilen ilişkileri, bir komedi filmi izleyerek dengelemek akıllıca bir fikir olabilir. 

  • 8

    Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:

    Salı günü burcunuzda geri giden iletişim lideri Merkür’ün düz harekete geçmesiyle, artık ilişkilerinizde daha az çabayla daha uyumlu diyaloglar yakalayabileceksiniz. Karşınızdakilere kendinizi kolaylıkla ifade edebilecek, yavaşlayan iş projelerinizi hızlandırma şansı elde edeceksiniz. Tüm bunlar olurken ev hayatınızda olup bitenleri ihmal etmemeli, diplomasi yeteneğinizi yaşamınızın her alanında etkin bir biçimde kullanmalısınız. Haftanın ikinci yarısında yeni bir hayat düzenine geçmek için sabırsızlık çekseniz de karşınıza çıkan kurallara itaat etmeli her türlü evrak ve belgeyi eksiksiz tamamlamalısınız. Bu dönemde yatırımlarınızdan çaba harcayarak olumlu geri dönüşler elde edebilirsiniz. Hafta sonunda partnerinizin saman alevi gibi parlayan ateşini ustalıkla söndüreceğinize dair hiç şüphe yok.

  • 9

    Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:

    Bu hafta hareketi, bol, hızlı kararlar aldığınız günlerle karşılaşacaksınız. Zira hayatınızın görünmeyen alanında olup bitenleri daha rahat kontrol edebilecek bir dönemden geçiyorsunuz. Bu da rutin hayatınıza dinginlik güven ve huzur olarak yansıyacaktır. Zira artık kimin dost, kimin düşman olduğu kesin çizgilerle belirlenir. Siz de grileri sevmeyip, ya siyah ya da beyaz diyenlerden olduğunuz için hayat akışınızı “Az ve öz olsun, benim olsun!” mottosuyla yeniden kurgularsınız. Haftanın ikinci yarısında uzaklarla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Diğer yandan eğitim ve akademik konuların öne çıktığı gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonunda geri giden yönetici gezegeniniz Mars uyum aradığınız ilişkilere bir kıvılcım düşürebilir. Bu kıvılcımı bir yangına dönüştürüp dönüştürmemek sizin elinizde olacaktır.

  • 10

    Yükselen Yay ve Yay Burcu:

    Son derece hareketli bir haftaya adım atıyorsunuz. Hafta başında İkizler burcunda seyahat eden Ay’ın etkisiyle, ikili ilişkilerinizde dualitelere çözüm aramak ister, aynı anda gelen farklı iş tekliflerinde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Salı gününden sonra Merkür’ün düz harekete geçmeye hazırlanmasıyla, hızlı kararlar alabilecek, sene sonuna kadar tahmininizden daha hızlı yaşam standardınızı değiştirecek olaylarla karşılaşacaksınız. Dolayısıyla bu haftanın aktif etkisini akıllıca değerlendirmeli, 30 Kasım’da burcunuzda meydana gelecek olan Ay tutulmasına bir ön hazırlık yapmalısınız. Yaşamdan beklentilerinizi yeniden yapılandırırken, duygusal tatmininizi de ön plana çıkaracak temaları dikkate alırsınız. O nedenle “Kiminle, ne konuda, nerede, ne zaman, nasıl ve ne amaçla mutlu olurum?” gibi klasik 5N 1K kuralını zihin ve duygu süzgecinizden şimdiden geçirmenizi öneririz. Pazar günü göksel aşıklar olan Venüs ile Mars’ın gergin buluşmasının oyununa gelip, en değer verdiğiniz kişinin sakın kalbini kırmaya kalkmayın. Tam tersi bu etkiyi canlı, hareketli, adrenalin yüksek bir programa dönüştürün.

  • 11

    Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:

    Gündelik hayatta bir dakika yerinizde duramayacağınız bir haftaya Merhaba diyorsunuz. Evden hiç çıkmasanız bile, telefonunuz mesaj yağmuruna tutulup, adeta her dakika çalabilir. Ve siz günün sonunda konuşmaktan yorgun düşebilirsiniz. Ama bu haftayı özellikle iş hayatınız için bir fırsat olarak değerlendirmeli, geri giden Merkür’ün kariyer hayatınızda ilerlemeye başlamasıyla, ortaklıklar ve yeni iş projeleri için güzel fırsatlara açık olmalısınız. Haftanın ikinci yarısında partnerinizin sizden beklediği ilgi ve şefkati kendisinden esirgemeyin. Zira sizin hayata dair mantık çerçevesine oturmuş kalıcı fikirlerinize, bu dönemde çok fazla ihtiyaç duyuyor olabilir. Hayatın müşterek bir akış olduğunu unutmadan, keyfini sürmeli, zorluk dediğimiz konuların aslında bize kalıcı iyilik taşıdığını hiç unutmamalıyız. Sizin de zorluklarla mücadelenize diğer 11 burç zaten daima şapka çıkartıyor.

  • 12

    Yükselen Kova ve Kova Burcu:

    Ay İkizler burcunda size neşe, keyif, yaratıcılık, eğlenceli bir iletişim ortamı sunarken, haftaya merhaba diyorsunuz. Sosyal hayatınızdaki bu canlı trafiği kendiniz için bir şölene dönüştürmeli, epeydir aksi giden ilişkilerinize bir nefes aldırmalısınız. Zira gökyüzü bu dönemde elinden geldiği kadar size cömert davranıyor olacak. Bu etkinin gölge tarafına sığınıp, “Yalnızlıktan daha çok keyif alıyorum!” gibi cümleler kurup, beyninizi bu yönde şartlandırmamalısınız. Haftanın ikinci yarısında gündelik hayatınızı hızlıca toparlayarak, hem iş akışınıza, hem de evdeki düzeninize sizi rahatlatacak çözümler taşıyabilirsiniz. Adeta evinizle ofisinizi ortak bir mekanda kullanmak fikri sizi bir anda heyecanlandırabilir.

  • 13

    Yükselen Balık ve Balık Burcu:

    Evde duygusal krizlerin yaşandığı yeni bir haftaya adım atıyor olabilirsiniz. Ebeveynlerinize olan bağlılık ve koşulsuz sevgi, yeni hayat planınızda onlardan ayrılmak fikri sizi derinden yaralasa da, zamanla yaralarınızı sarmayı öğrenmeyi seçmek durumundasınız. Zira artık akacak kanın damarda durmayacağı bir dönem sizi bekliyor. 14 Ekim’den beri geri giden Merkür’ün düz harekete geçmesiyle, yeni hayata yönelik planlarınız ivme kazanıp, size hareketli bir tempo sunacak. Perşembe gününden sonra sevdiğiniz kişiye karşı, korumacı bir tavır üstlenerek, ilişkiyi sarıp, sarmalamak için duygusal açılımlar yaşarsınız. Diğer yandan aile, yuva, çoluk, çocuk temalarında sunduğunuz koşulsuz sevgi, sevdiklerinizin gözlerinin dolmasına neden olur. Katı kuralları benimsemektense, hayatı empatik duygularla deneyimlemek, yaşam prensibinizin temel yapı taşlarını oluşturur. Bu arada cuma günü finansal tablolarınızı denetim altına almalı, yeni bir harcama planı hazırlamalısınız.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız