Hande Doğandemir, Mert Fırat'ı Yiğit Özşener ile aldattı mı? (Kaybedenler Kulübü Yolda setinde yasak aşk iddiası)

Başrollerinde Nejat İşler (Kaan) ile Yiğit Özşener'in (Mete) oynadığı Kaybedenler Kulübü Yolda'nın çekimleri devam ederken, sette yasak aşk iddiası gündeme geldi. Yiğit Özşener ile yakınlaştığı iddia edilen Mert Fırat'ın sevgilisi Hande Doğandemir konu hakkında sert bir açıklama yaptı.

Haberler 24.10.2017 - 14:17

  • 1
    Bir dönemin efsanevi radyo programı Kaybedenler Kulübü'nden yola çıkılarak ilki 6 yıl önce seyirciyle buluşan film, yeni hikayesiyle yıllar sonra tekrar sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ancak çekimleri başlanan Kaybedenler Kulübü Yolda bugün bambaşka bir haber ile gündeme geldi.
  • 2
    İddiaya göre; Nejat İşler (Kaan) ile başrolü paylaşan Kaybedenler Kulübü Yolda'nın Mete'si Yiğit Özşener ve Mert Fırat'la birlikte olan Hande Doğandemir, çekimler sonrası gece kulübüne eğlenmeye gitti.
  • 3
    Samimi bir şekilde dans eden ikilinin yakınlaştığı öne sürüldü.
  • 4
    İddiaların hızla yayılması üzerine Hande Doğandemir bir açıklamada bulundu.
  • 5
    Doğandemir "Yönetmenimiz ve ekip arkadaşlarımla davetli olduğumuz Kaybedenler Kulübü organizasyonunda, tüm ekip birlikte eğlenirkenki çekilen görüntülerin çarpıtılarak yine film ekibinden bir arkadaşımla yakınlaşma diye lanse edilmesini özel hayatıma saygısızlık olarak görüyorum ve çok üzülüyorum. Bir kadının arkadaşlarıyla eğlenmesini ve yüksek sesle müzik çalan bir ortamda konuşmaya çalışmasını art niyetli ve gerçeği yansıtmayan haberlere malzeme yapıp yıpratmayınız. Bilginize" dedi.
  • 6
    Hande Doğandemir ile Mert Fırat'ın kısa süre önce ayrıldıkları iddia edilmiş, ikili bu haberleri yalanlayarak ilişkilerine devam ettiklerini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız