İyi Günde Kötü Günde'de kim kimdir? (İyi Günde Kötü Günde oyuncuları ve karakter analizi)

Star’da yayınlanacak olan yeni dizi İyi Günde Kötü Günde, çok yakında seyircisi ile buluşacak. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinde hangi oyuncu kimi canlandırıyor? İşte Mİyi Günde Kötü Günde'nin karakter analizi... 

Haberler 04.09.2020 - 11:50

  • 1

     Leyla Ertekin ( Elçin Sangu)

    Esas kızımız Leyla güzel, alımlı bir o kadar da atarlı, tipik bir Karadeniz kızı. Henüz yirmili yaşlarının ortalarında. Annesi Meral ve babası Halil ile yaşıyor. Fırıncı olan babasının, mahallede Trabzon ekmeği ile nam salmış fırınında ona yardım ederek büyümüş. Öyle merak salmış yeme içme işlerine ve hiç düşünmeden karar vermiş ne olacağına; pastacı. Üniversitede Gastronomi okumuş. En büyük hayali babasının fırınını modern bir pastaneye çevirmek ama babası aynı fikirde değil. Tutturmuş “Bayatlayan bir şey satmam” diye. Bu durum karşılıklı kabaran Karadeniz damarları ve inatçılıkla günümüze kadar gelmiş. Babasına aşık derecesinde bağlı ama en çok da ona inatçı.

    İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE'DEN ÜÇÜNCÜ TANITIM

  • 2

    Sarp Karasu (Ozan Dolunay)

    Karakter olarak Sarp çok zeki, tuttuğunu koparan, anlık kararlar almaktan ziyade düşünerek karar veren, planlı, yaptıklarının önünü ardını hesap eden, tutarlı, yeri geldiğinde sert ama genelde insanlara eşit mesafede duran, nazik ve güler yüzlü davranan bir adamdır. 

  • 3

    Melisa Yalçınkaya ( Yasemin Allen) 

    Güzel, seksi, çekici, harika bir fiziği var, incecik, bakımlı ve zengin. Hem de yirmili yaşlarının ortalarında. Kısacası genç bir kızın isteyebileceği her şeye sahip. Hangi diziye koysanız esas kız olur bizde de oldukça esaslı bir kız. Ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, bir dediği iki edilmemiş, ne istese alınmış ne dilese olmuş. Hayata birkaç sıfır önde başlayanlardan. Ayrı da olsalar onu seven bir anne babası var.
  • 4

    Perihan Karasu (Nergis Kumbasar)

    Ve karşınızda dizimizde sadece esas oğlanımızın değil, bütün kötülüklerin de anası olan Perihan; . Doğuştan huzursuz bir kadın, o yüzden başkalarına da huzur vermiyor. Zamanında anne babasına, sonra kocasına şimdi de oğlu Sarp ve Sarp’ın etrafında kim varsa onlara tabiri caizse gün yüzü göstermemiş. Ellilerinin ortalarına gelmiş hala değişen bir şey yok. Aslında alımlı ve güzel bir kadın, hayatı boyunca hep refah ve lüks içinde, tam bir burjuva hayatı yaşamış ama bir türlü görgü sahibi olamamış. Sonradan görme desek tam olmayacak ama değil de diyemeyiz. İnsanların, özellikle de oğlu Sarp’ın hayatına karışmadan duramıyor.
  • 5

    Halil Ertekin (Hakan Salınmış)

    Leyla’nın babası. Aslen Trabzonlu ve hayatını fırıncılık yaparak kazanıyor. Karadeniz gibi dalgalı, hırçın ve deli dolu. Karadeniz ne kadar nadir durulursa o da o kadar nadir durulur, acayip bir senkron var aralarında. Her ne kadar altmışlı yaşlarının ortalarında olsa da çok dinç ve sağlıklı bir adam. Mahalleli tarafından hem sevilen hem de sayılan biri, ondan çekinenlerin sayısı da azımsanacak kadar değil tabi. Çünkü o güçlü ve kimseden korkusu olmayan bir adam. Tıpkı Leyla gibi o da çok inatçı. Laz damarı tuttu mu inadını kırmak imkansız. O zamanlarda buna Leyla’dan başka cüret edebilen de pek olmaz zaten. Çünkü Leyla onun yumuşak karnı, en büyük zaafı ve biricik kızı.
  • 6

    Can Karasu (Tugay Erdoğan)

    Sarp’ın baba bir anne ayrı kardeşidir. Anne ve babasını küçük yaşta, aynı trafik kazasında kaybettikten sonra, Sarp sayesinde onlarla birlikte yaşamaya başlamıştır. Perihan’ın onu zor kabullenmesi yüzünden, hep bir kendini ispat etme ve kabullendirme çabası vardır. Saf ve iyi niyetli bir çocuktur ama bazen patavatsız olabiliyordur.  Tek derdi sevilmektir. Bunun için yeri geldiğinde sempatik yeri geldiğinde duygusal tavırlar sergiler.  Fazla sorumluluk sahibi değildir bu yüzden güven telkin etmez ama biri ondan bir beklenti içine girdiğinde elinden geleni yapıp bu imajını değiştirmek için uğraşır. Abisi Sarp, hem idolü hem de hayatta en minnet duyduğu kişidir. Onu hayal kırıklığına uğratmaktan çok korkar. Her zaman onun yanında ve en büyük destekçisidir. Leyla’yı da bir başka sever. Onun durumunu kendi annesinin durumuna benzettiği için en çok da. Abisinin İstanbul’a gelmesi ve Leyla ile karşılaşmasından sonra onun en büyük sırdaşı ve yardımcısı olacaktır.

  • 7

    Aslıhan Şentürk (Şenay Gürler) 

    Peoniwed’in kurucusu ve sahibi, sosyetik güzel Aslıhan. Altmışına merdiven dayamış ama sanırsın kırk yaşında. Asil ve güzel bir kadın. İnanılmaz bakımlı, inanılmaz şık ve inanılmaz dikkat çekici. Tevekkeli beş koca eskitmiş desenize. Evet Bülent, yani çocuklarının babası onun ilk ve en büyük aşkı olan kocası ama onunla ayrıldıktan sonra boş durmamış. Dört evlilik daha yapmış. Evlilik yürütmekte pek başarılı olamamış o da rotasını değiştirmiş ve başkalarını evlendirmeye başlamış. O kadar tecrübeden sonra başarısız olması imkansız tabi. Hem cemiyet hayatının tanınan ve örnek alınan bir ismi olması hem de işindeki başarısı ile kısa zamanda ülkenin en büyük düğün organizasyon şirketi yapmayı başarmış Peoniwed’i.  Bir kere ne istediğini bilen bir kadın.
  • 8

     Arda Yalçınkaya (Ali Yağcı)

    Arda, karizmatik, atletik, cool ama bir o kadar cana yakın ve zeki bir adam. Üstelik oldukça da zengin. Daha otuzlu yaşlarının da başında. Aslıhan ve Bülent’in biricik oğlu, Melisa’nın abisi. Yani Melisa’nın sahip olduğu her şeye o da sahip. İyi okullarda okumuş, yokluk nedir bilmemiş, her istediğine sahip olmuş. Hırslı biri Arda. Her ne kadar belli etmese de istediği şeylerin olmamasına pek tahammülü yok, ne yapsın öyle alışmış. Bu yüzden bir şeyi kafaya koydu mu kolay kolay pes etmeyen, mücadeleci bir adam haline gelebiliyor.
  • 9

    Bülent Yalçınkaya (Sinan Albayrak)

    Karşınızda tam bir İstanbul beyefendisi. Melisa ve Arda’in babası, Aslıhan’ın ilk, Yasemin’in müstakbel kocası. Çocuklarına, özellikle de kızı Melisa’ya çok düşkün. Onu paraya boğarak ve her istediğini yaparak göstermiş sevgisini. Genel olarak hakkında kötü pek bir şey söyleyemeyiz, iyi bir adam ama her insan gibi onu da karanlık tarafa geçirebilecek zaafları var.  Çok zengin bir adam mesela ve gücünü seviyor, kaybetmeye dayanamaz. Cemiyet hayatında herkes tarafından bilinen ve saygı duyulan biri.
  • 10

    Meral Ertekin ( Derya Alabora)

    Meral, Leyla’nın annesi. Tam bir yurdum insanı. Geleneklerine göreneklerine bağlı ama asla öyle muhafazakar ya da despot bir kadın değil. Hatta İstanbul’a geldiğinden beri kendini baya aşmış durumda. Ellili yaşlarının başında, hala duru kadın. Leyla’nın güzelliğini kimden aldığı belli. Yurdum insanı deyince öyle bir kenara çekilmiş bir ev kadını sanmayın onu sonuçta o da bir Karadeniz kadını. Yerine göre dominant yerine göre herkesi idare edecek kadar mülayim. Her kadın gibi herkesi idare etmeyi biliyor. Fırında satılan o mis gibi poğaçaları yapan da o. Meral iyi kalpli ve iyi niyetli bir kadın. Daha isteyerek bir insanı kırdığı görülmemiş. Çok titiz ve düzenli. Ondan izinsiz mutfakta bir çatalın yerini değiştirmek imkansız.
  • 11

    Yasemin Duru (Hande Yılmaz)

    30’lu yaşlarının başında, havalı, çekici ve güzel bir kadın. Güzellik takıntısı var, ne kadar iyi görünse de bu ona yetmiyor. Kendisinde bir eksik veya kusurlu bir yer bulma konusunda takıntılı. Her gün estetik merkezinde desek yeridir ama bir yerini düzeltse başka bir yerini bozuyor farkında değil. Sığ bir kadın diyebiliriz, belli bir çapı var ve onun içinde çok mutlu. Güzel ve marka giyinmek, sağlıklı beslenmek, havalı sporlar yapmak, kişisel gelişim kitaplarının ilk on sayfasını okumak, astroloji ve gezegenlerin hareketlerine göre yaşamak özel zevkleri arasında.

    İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE'DEN ÜÇÜNCÜ TANITIM

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız