Joan Smalls’tan moda dünyasına çağrı: Sessiz kalmayın

Ünlü model Joan Smalls, ırkçılık konusunda moda endüstrisine seslendi. Smalls, "Sessizliğiniz sadece hakaret etmekle kalmaz, aynı zamanda bu sektördeki en büyük sorunun bir parçasıdır" dedi. (Fotoğraflar: Getty Images Turkey)

Haberler 16.06.2020 - 15:40

  • 1
    Dünyaca ünlü model Joan Smalls, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla moda endüstrisine çağrı yaptı.
  • 2
    Porto Riko doğumlu siyahi model şu ifadeleri kullandı: “Siyah topluluğa karşı son zamanlarda ve uzun süredir devam eden eylemler üzücü, sinir bozucu ve kabul edilemezdi. Sanayimin, moda dünyasının nasıl tepki verdiğini düşündüğümde aynı duyguları hissediyorum”
  • 3
    "Bu endüstrinin siyah bir kare yayınlamaktan daha fazlasını yapmalarının ve ‘Daha iyisini yap!’ demelerinin zamanı geldi" diyen ünlü model "Değişimi sıfırdan başlayarak görmenin zamanı geldi. Bizimle masada oturun, bizi ekleyin, bize bir şans verin, çünkü biz değerli, yetenekli ve eşsiziz" sözlerini dile getirdi.
  • 4
    Smalls moda sektöründe ırkçılık sorunlarıyla sık sık karşılaştığını da belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Ben onların joker siyah kızıydım. Sevdiğim bu endüstri bizden kazanç sağladı, ama bizi asla eşit görmedi. Bu. Durmalı. Şimdi. Moda endüstrisinin ayağa kalkma ve dayanışmalarını gösterme zamanı"
  • 5
    "Hepinizin ilham aldığı bu topluluklara ve kültürlere geri dönme zamanı. Tüm bunları söylerken, 2020’nin geri kalanı için maaşımın% 50’sini Black Lives Matter organizasyonlarına bağışlamayı taahhüt ediyorum.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız