Johnny Depp hayranları Amber Heard'ı Aquaman 2'den attırmaya kararlı 

Johnny Depp'in hayranları, boşanma davası süreci ve sonrasında ünlü aktörün Hollywood'dan dışlanması için çalıştığını öne sürdükleri Amber Heard'ı Aquaman 2 filminden attırmaya kararlı. Depp hayranlarının başlattığı imza kampanyası hedefe ulaşmak üzere.

Haberler ntv.com.tr 01.12.2020 - 07:04

  • 1

    Ünlü oyuncu Amber Heard’ın Aquaman 2’nin kadrosundan çıkarılması için başlatılan imza kampanyasında 1,6 milyon imzaya ulaşıldı.

    Aralık 2022’de gösterime girmesi planlanan filmde süper kahraman Mera’yı canlandıran Heard, olaylı boşanma süreci geçirdiği eski eşi Johnny Depp’in hayranlarının tepkisi çekmiş, hakkında filmden çıkarılma kampanyası başlatılmıştı.

  • 2

    Kampanya, Depp’in, kendisine ‘kadın döven’ tabirini kullanarak eşine şiddet uyguladığı haberlerini sayfalarına taşıyan The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybetmesi üzerine geçen ay başlatıldı.

    Warner Bros yapımcılarına hitaben başlatılan “Amber Heard’ı Aquaman 2’den çıkarın” adlı imza kampanyası şimdiye kadar bir milyon 600 bin imzayı geçti. Kampanyanın amacı üç milyon imzaya ulaşmak.

  • 3
    İmza kampanyası, 2017'de boşanmalarının ardından Heard’ın, ‘Depp'i Hollywood’da sistematik olarak mahvetmek için savaştığını’ öne süren Depp hayranları tarafından açıldı.
  • 4

    34 yaşındaki oyuncu Heard, 57 yaşındaki eski eşi Depp’in, kendisine ‘karısını döven’ damgasını vuran bir haber yüzünden The Sun’a açtığı iftira davasını kaybetmesinin ardından internette tacize maruz kaldı. Depp’in hayranlarının talebinden etkilenmemiş görünen Heard, Aquaman 2’de rolünü tekrar üstlenmek için sete dönmekten heyecan duyduğunu açıkladı.

  • 5

    Yapımcılar henüz filmin detaylarını ve kadrosunu resmi olarak açıklamadı. İlk Aquaman filmi dünya çapında 1,1 milyar dolar hasılat elde etmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız