Johnny Depp ile Amber Heard'ın iftira davası başladı

Magazin dünyasının en olaylı boşanmalarından biri olan Johnny Depp ile Amber Heard'ın iftira davası Londra'da başladı. Heard, gazetecilerin önünden kız kardeşi Whitney (solda) ile avukatı Jennifer Robinson'ın elini tutarak geçti. 

Haberler 08.07.2020 - 07:51

  • 1
    Hollywood'un ünlü çifti Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki iftira davasının ilk duruşması Londra'daki Yüksek Mahkeme'de görülmeye başlandı.
  • 2
    Eski çiftin avukatları Depp ile Heard'ün aynı anda mahkeme binasına ulaşmaması için gerekli önlemleri aldı. Yüksek Mahkeme binasına ilk ulaşan Amber Heard oldu.
  • 3

    Siyah bir elbise giyen Heard, corona virüsten korunmak için maske yerine de kırmızı üstüne beyaz puantiyeli bir bandana kullandı.

  • 4

    Heard'ün yanında kız kardeşi Whitney (solda) ile avukatı Jennifer Robinson da vardı. Üç kadın kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının önünden el ele tutuşarak geçti.

  • 5
    Eski eşi Heard'e şiddet uyguladığı iddia edilen Johnny Depp de daha sonra avukatıyla birlikte binaya ulaştı.
  • 6
    Hem Depp'in hem de Heard'ün avukatları kendi alanlarında isim yapmış kişiler. Johnny Depp'in avukatı David Sherborne, aralarında Meghan Markle'ın da bulunduğu ünlülerden oluşan bir müvekkil geçmişine sahip.
  • 7

    İtibar meselesi olarak gördüğü dava şimdiden Depp’e 1.2 milyon dolara mal oldu. Depp, dava boyunca mahkemeye sunduğu ses kayıtları ve görüntüleri ile kendisinin şiddet gördüğünü ve çıkan haberler yüzünden bazı filmlerindeki rollerini kaybettiğini kanıtlamaya çalışacak. Depp’in avukatları, evlilik süresince Heard’ün kendisini Elon Musk, James Franco ile kendi evlerinde aldattığını iddia eden belgeler de sundu.


    Deep'in ifadesinden satır başları:

    -Zor bir ailede büyüdüm. 14 yaşından itibaren uyuşturucu kullandım.


    -Ben (Heard’ün) beni gösterdiği gibi canavar değilim. Hiçbir kadını istismar etmedim. Bu konuda şüphe bırakmak istemiyorum.


    -Evliliğimi kurtarmak için çabaladım ama Heard yatağımıza ‘pisleyince’ boşanmaya karar verdim.


    -2015’te özel jetimde Heard’ün şiddetinden kaçmak için kendimi tuvalete kilitledim.


    -Heard, korumama “Bu yaşlı şişkoyla neden evlendiğimi bilmiyorum” demişti.

    -3 hafta sürecek davada Depp’e eski sevgilileri Vanessa Paradis ve Winona Ryder da uzlaşmacı biri olduğuna dair şahitlik edecek.

  • 8

    OLAYIN GEÇMİŞİ 

    Depp ile Heard'ın 2015 yılında başlayan evlilikleri, 2017 yılında şiddet haberlerinin ardından olaylı şekilde bitmişti. Heard, evliliklerinde sürekli olarak şiddet gördüğünü ifade etti çift, 7 milyon dolar tazminat karşılığında boşanma anlaşmasına vardı. Daha sonra Depp asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu söyleyerek 50 milyon dolar tazminat talebiyle karalama davası açtı. 

  • 9

    Johnny Depp ve Amber Heard arasında devam eden davanın tanıklarından biri, Heard’ün saldırı sonucu oluştuğunu iddia ettiği morluklarının Depp yurtdışındayken gerçekleştiğini söyledi. Depp'in avukatları iddiaların ünlü oyuncunun ismini temize çıkaracağını düşünüyor.

  • 10

    İkilinin kavgasında 911 acil arama kaydı ortaya çıktı. Ancak kayıtlar Depp'in, Heard’ın kendisine votka şişesi fırlattığını, bunun sonucunda parmağını kestiğini iddialarını yalanlandı.  Depp’in yanlış beyanda bulunduğu, şahsi doktoru David Kipper’e attığı iki mesajda parmağını kendisinin kestiğini söylediği ortaya çıktı. 

  • 11

    İki ünlü oyuncunun da hayranları, karşı tarafın yeni filmlerde rol almasını engellemek için imza kampanyaları düzenliyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız