Justin Bieber: İnsan olmama ve gözyaşı dökmeme izin yok

Justin Bieber ağlarken çekilen fotoğrafları hakkında konuştu. Bieber, "İnsan olmama ve gözyaşı dökmeme izin yok" dedi. 

Haberler 20.02.2020 - 10:45

  • 1
    Ünlü şarkıcı Justin Bieber, 2018’de sokakta ağlarken çekilen paparazzi fotoğrafları hakkında konuştu. Bieber, “Sadece normal bir insan olduğunu ve ağladığını” dile getirdi.


  • 2
    Son olarak Yummy adlı şarkıyı seslendiren Bieber'ın, Ağustos 2018’de çekilen fotoğraflarda New York’a yolculuk esnasındayken ağladığı ve şimdiki eşi Hailey Baldwin'in onu teselli ettiği ve elini tuttuğu görülüyordu.
  • 3
    Bieber, fotoğraflar sonrası bunalmış hissetmenin ve bu hislere normal bir insan gibi ağlayarak tepki göstermesinin sonucu olduğunu söylemişti.


  • 4
    Bieber yeni yaptığı açıklamada, “Ben sadece normal bir insanım ve ağlıyorum. Medyaya ve internete baktığımda insanlar, ‘Justin üzgün, Justin neden üzgün?’ deyip duruyor. Sanki bana üzgün olma hakkı tanımıyorlarmış gibi. İnsan olmama ve gözyaşı dökmeme izin yok” dedi.


  • 5
    Bieber, “Duygusal olarak sadece bunalmış olduğumu ve onunla konuştuğumu, belirli şeylerde nasıl iletişim kuracağımı bilmediğimi ve biraz sinirli hissettiğimi hatırlıyorum. Hayatımda çok şey oldu ve bu da hayatımda çok bunaldığım bir andı” diye konuştu.


  • 6
    25 yaşındaki şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her gün kız arkadaşlarıyla veya eşleriyle ya da anneleriyle dertleşen birçok insan var ve bu kişilerin ağladığını biliyor musunuz? Fakat onları kameralar çekmiyor. Dolayısıyla insanlar, ‘O iyi mi, sinirsel çöküntü mü yaşıyor?’ diye soruyor. Ben sadece duygusalım ve bu bir sorun değil."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız