Kanser tedavisi gören Jeff Bridges'in son hali

Lenfoma teşhisi konulan ve tedavi görmeye başlayan Oscar’lı oyuncu Jeff Bridges, sosyal medyada son halini paylaşarak durumu hakkında bilgi verdi. 

Haberler 16.12.2020 - 07:02 Son Güncelleme : 16.12.2020 - 07:03

  • 1

    Oscar’lı oyuncu Jeff Bridges, kanserle mücadele ettiği bugünlerde hayranlarını kendisinden habersiz bırakmıyor. Ekim ayında lenfoma teşhisi konulduğunu açıklayan 71 yaşındaki aktör, önceki gün Instagram sayfasında son halini paylaştı.

  • 2

    SON DURUMUNU AÇIKLADI

    Saçları kazınmış ve sakalları kesilmiş halde objektife gülümsediği görülen Bridges, son durumunu da açıkladı. Ünlü oyuncu, “İyi hissediyorum. Saçlarımı kazıttım. Monty adında bir köpeğim var. Doğum günümü kutladım, 71 yaşındayım” notunu yazdı. Bridges, 4 Aralık 1949 doğumlu.

  • 3

    19 Ekim’de hastalığını açıklayan ünlü oyuncu, 29 Ekim’de de hastane kıyafetleriyle, tedavi gördüğü hastanede çekilen fotoğrafını paylaşmıştı.

  • 4

    "ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

    Big Lebowski filminin yıldızı olarak hafızalara kazınan oyuncu, hastalığın sosyal medyadan duyururken, “Bana lenfoma teşhisi konuldu. Bu ciddi bir hastalık olmasına rağmen harika bir doktor ekibine sahip olduğum ve iyileşme süresi tahmini iyi olduğu için şanslı hissediyorum” mesajını paylaşmıştı. Tedaviye başladığını duyuran Bridges, iyileşme haberini de sosyal medyadan açıklayacağını söylemişti.

  • 5

    Kariyeri boyunca yedi kez En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında Oscar’a aday gösterilen Jeff Bridges, 2010’da Çılgın Kalp adlı filmindeki Otis Blake rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız