Kanye West: Yeniden karıma dönmem gerekiyor

Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson ile yeni bir ilişkiye başlarken, Kanye West, eve dönmek istediğini belirten açıklamasıyla şaşırttı.

Haberler ntv.com.tr 25.11.2021 - 11:00

  • 1

    Kanye West, dün Los Angeles’ta bir Şükran Günü etkinliğinde görüldü.

    44 yaşındaki Amerikalı rap şarkıcısı, kendisini izleyen kalabalığa karşı “eve dönüş” hakkında konuştu.

    Kim Kardashian’la boşanma aşamasında olan West’in konuşmasındaki odak noktası, “Tanrı’nın onu eşine dönmeye çağırdığı” şeklindeydi.  

  • 2

    West, Kardashian’a yeniden dönmek istediğiyle ilgili sözler sarf ederken, Kardashian ise son dönemde yeni sevgilisi Pete Davidson ile el ele pozlar vermekten kaçınmıyor.

  • 3

    "BİR KOCA OLARAK KABUL EDİLEMEZ ŞEYLER YAPTIM"

    Page Six’in haberine göre West, “Tanrı'nın istediği anlatı, tüm bu ilişkilerde kurtarılabileceğimizi görmektir. Hatalar yaptık. Ben hatalar yaptım. Bir koca olarak kabul edilemez şeyler yaptım, ama bugün hikayeyi değiştirmek için buradayım” dedi.

  • 4

    "EVE DÖNMEM GEREKİYOR"

    “Mümkün olduğunca çocuklarımın yanında olmak istiyorum. Evin dışında olsam da evin hemen yanında bir evim var” diyen West ayrıca, “Onların hemen yanında olmak için her şeyi yapıyorum. Bunu en aklı başında, en sakin şekilde ifade etmeye çalışıyorum ama eve dönmem gerekiyor” diye konuştu.

  • 5

    West, eşine ve evine dönmek istediğini dile getirirken, Kardashian, komedyen Pete Davidson ile birlikteliğine tam gaz devam ediyor.

    West ile evliliğinden, ikisi biyolojik diğer ikisi taşıyıcı anne yöntemiyle dört çocuğu olan 41 yaşındaki Kardashian, gönlünü kendisinden 13 yaş küçük olan Pete Davidson’a kaptırdı.

  • 6

    SEVGİLİSİNİ ANNESİYLE TANIŞTIRDI

    Kanye West'ten ayrılık kararı almasının ardından ilk kez romantik bir ilişki yaşayan Kim Kardashian, sevgilisini annesi Kris Jenner ile de tanıştırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız