Karlie Kloss: Adrenalini sevmemin nedeni burcum

ABD’li manken Karlie Kloss: "Kırmızı halı, podyum ya da filmlerde yaşadığım adrenalini seviyorum. Bu durumu burcuma bağlıyorum, başka bir açıklaması yok" dedi.

Haberler 09.06.2017 - 11:09

  • 1
    15 yaşında başladığı kariyeri boyunca Swarovski, Express, L’Oréal ve Adidas gibi dev markalarla çalışan Karlie Kloss, InStyle dergisinin haziran sayısına konuk oldu. Şu sıralar kodlama dersleri alan 24 yaşındaki model, günlük yaşamından iş hayatına kadar pek çok soruya cevap verdi.
  • 2
    Geçtiğimiz aralıkta düzenlenen İngiliz Moda Ödülleri töreninde sizi dekolteli bir elbiseyle gördük. O gece çok soğuktu ve uzun süre objektiflere poz verdiniz. Bunu nasıl başardınız?

    Her şeyden önce aslan burcu kadınıyım. Bu nedenle yapmam gereken bir şey varsa asla yarım bırakmam. Yalnızca kırmızı halıda değil, aynı zamanda podyumda, çekimlerde ya da kısa rol aldığım filmlerde bile yaşadığım adrenalini seviyorum. Bu durumu burcuma bağlıyorum çünkü bence başka bir açıklaması yok.
  • 3
    Uzun boylu olmanın dezavantajlarını yaşadınız mı?

    Açıkçası, modellik kariyerime başlayana dek hiç topuklu ayakkabım olmadı. Uzun boylu bir çocuktum. Hatta bir keresinde sırf üzerinde yürüme alıştırması yapmak için marketten topuklu ayakkabı aldığımı hatırlıyorum.
  • 4
    Yorgun hissettiğinizde neler yapıyorsunuz?

    Kaçarım. Kendime biraz zaman veririm, içime kapanırım. Sosyal medyadan 1-2 günlüğüne uzaklaşırım. Bu, bana yeniden enerji verir ve yola devam edip, eğlenmeye bakarım. Biz modeller misyonu olan kadınlarız; yapacak çok işimiz var. Ama aynı zamanda kendimizi, fiziksel ve ruhsal olarak korumalıyız. Gerektiğinde de daha yüksek enerjiyle çalışmalıyız. Yine de mükemmeliyetçi bir insan değilim.
  • 5
    Sosyal medyanın başarıyı etkilediğini düşünüyor musunuz?

    Sosyal medya bambaşka bir alem. İnsanların kendi seçimi. Neyin ilgi çekeceğini tahmin etmekse çok zor. Bu iyi bir fikir de olabilir bir çeşit başkaldırı da.
  • 6
    Kod yazmayı seviyorsunuz. Ders almaya ilk başladığınızda tepkiniz ne oldu?

    Gerçekten bu alana merak salmıştım. Kodlama, hepimizin yaslandığı o dijital dünyanın gizli bir dili. İnsanların bir kısmı bunu biliyor, ama herkes kullanıyor. Kimsenin gitmediği yerler her zaman ilgimi çekmiştir. Genelde sürüyü takip etmem.
  • 7
    Favori süper kahramanınız kim?

    Elbette Wonder Woman! Süper tarzı, saç şekli ve akseuarları var. Korkusuz olmasını da ayrıca çok seviyorum. Bir erkeğe de ihtiyacı yok. Tamamen bağımsız bir kadın.
  • 8
    "Gerçek hayattaki süper kahramanımsa kesinlikle annem. Ben ve üç kız kardeşim çok gençken meme kanserini yendi. Ve yaşam savaşını kıl payı kazandı. Onu idol alarak büyüdüm. Gerçekten çok güçlü bir kadın."
  • 9
    Spora düşkünsünüz. Egzersiz konusunda dakik misiniz?

    Sabahları spor yapmayı seviyorum çünkü bu tüm günümü etkiliyor. Kendimi daha uyanık ve her şeyin fakında hissediyorum. Sürekli farklı yerlere seyahat ettiğim için koşuya da başladım. Özellikle Paris ve New York’ta koşmayı seviyorum. Egzersiz, fiziğimi hemen değiştirmese de odaklanmamı sağlıyor ve duygularımı değiştiriyor.
  • 10
    Evde yemek yapmayı sever misiniz?

    Çok severim. Markete gidip taze malzeme almak ve yaratıcı yemekler yapmak hoşuma gidiyor. Çikolata ise en büyük zaafım. Hergün mutlaka yerim.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız