26 Eylül-2 Ekim haftalık astroloji yorumları

Bu hafta liderlik özelliklerinizin ön planda olacağı bir döneme giriyoruz. İşte 26 Eylül-2 Ekim haftası astroloji yorumları...

Haberler 26.09.2016 - 09:01

  • 1

    LİDERLİK ÖZELLİKLERİ ÖN PLANDA

    Güneş Terazi burcunda ilerliyor. Merkür Başak, Venüs Akrep burcunda bulunuyor. Jüpiter ortalama bir yıl boyunca sürecek Terazi burcu yolculuğuna başladı. Hafta boyunca Ay; Aslan, Başak ve Terazi burcunda ilerleyecek. Haftaya görsellik ve liderlik özelliklerimizin ön planda olmasıyla başlayacağız. Hafta ortası daha sakin ve disiplinli günler bizi bekliyor. Hafta sonuna doğru sanatsallık ve artistlik yönlerimizin güçlü olduğu günler. Adaletle ilgili düşüncelerimiz bizi zor durumda bırakabilir.

  • 2

    KOÇ (İŞ)

    Mars Oğlak burcunda ilerlemeye başladı. Bu hafta maddi konularda iş imkanlarınız artıyor. Organizasyon çalışmalarından küçük ölçülerde para kazanabilirsiniz. Kafanızda şekillendirdiğiniz uzun vadeli isteklerinizi gözden geçirmelisiniz. Karşıtlarınızın davranışlarına karşı takındığınız tavırlarda, kendi gücünüzden emin hareketler sergileyeceksiniz. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimsemek isteyeceksiniz.

  • 3

    KOÇ (AŞK)

    Bu hafta, çevresel koşullarınızı aşk hayatınızla birleştireceksiniz. Küçük iletişimlerden büyük aşklar doğabilir. Sevilen bir kişi olmak sizi onurlandıracak ve olumlu davranışlar içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle bol seyahat yapabilirsiniz. Eski beklentilerinizin bu ay içinde kendiliğinden çözüldüğünü görmek sizi oldukça şaşırtacaktır. Olağanüstü beklentiler içine girmediğiniz ve yaptığınız işleri gözünüzde büyütmediğiniz sürece, her şey mükemmel gelişecek.

  • 4

    BOĞA (İŞ)

    Tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır. Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir hafta. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz.

  • 5

    BOĞA (AŞK)

    Bu hafta aşk ilişkilerinizi aileniz ve sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun bir dönem  geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Birlikte çalıştığınız veya kariyerinize katkısı olabilecek kişiler yaşantınıza girebilir.

  • 6

    İKİZLER (İŞ)

    Mars Oğlak burcunda ilerlemeye başladı. Kariyerinizle ilgili yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız, çevrenizi doğru kullanmalısınız. Kırıcı davranmakla bazı fırsatları kaçırabilirsiniz. Sınırlarınızı genişletmek için hedeflerinizi hırslarınızla besleyeceğiniz bir dönemdesiniz. Biraz beklemelisiniz. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz.

  • 7

    İKİZLER (AŞK)

    Yeni ay Başak burcunda doğdu. Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuz farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, aşkınız testten geçecek. Yaşadığınız dengesizliklerden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, aşırıya kaçmadan temkinli davranışları tercih etmelisiniz.

  • 8

    YENGEÇ (İŞ)

    İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkarmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız, aşırıya kaçan hareketlerinizi erken farkına vararak önlem almalısınız. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli siz de biliyorsunuz. 

  • 9

    YENGEÇ (AŞK)

    Bu hafta eski hatalarınıza bir göz atmak için tam sırası. Aşk hayatınızı yeniden onarmak için elinize birçok fırsat geçecek. Planlarınız uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Aşk ve duygusal ilişkilerinizde seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bu dönem, alınganlığınız artacak. İlle de mantık derseniz, çok şey kaybedersiniz unutmayın.

  • 10

    ASLAN (İŞ)

    Çalışma hayatınızı disiplinli götürmeye devam ediyorsunuz. Çevre ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağı, her şeyi çok fazla abartmanızdan ileri geliyor. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor. Gireceğiniz ortamlarda kaçırdığınız fırsatlar ufkunuzun genişlemesine neden olmasına rağmen, yüksek mevkili kişilerden destek almanız konusunda size değişik fırsatlar hazırlayacak.

  • 11

    ASLAN (AŞK)

    Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Aşk duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için, aşkı da güç çevrelerinde arıyorsunuz. Fazla sorumluluk isteyen ilişkilerden uzak kalmaya özen gösterin. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyecek.

  • 12

    BAŞAK (İŞ)

    İş hayatınızda sürprizler konusunda beklentileriniz gecikebilir. Alışveriş duygunuzun körüklenmesi sonucunda bazı hatalı sonuçlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istiyorsanız, ayın sonunu beklemenizde fayda var. Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın aracılığıyla gelecek. Kariyerinizle ilgili kararlarda daha fazla düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

  • 13

    BAŞAK (AŞK)

    İlişkilerinizde karamsarlık yaşamak istemiyorsanız, bu ay karalarınız verirken, çevrenizin fikrinizi almaya dikkat etmelisiniz. Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Her şeye rağmen bu hafta mükemmel olan çekiciliğiniz yanında etkileyici ve ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak.

  • 14

    TERAZİ (İŞ)

    Mars Oğlak burcunda dördüncü aile ve yuva evinizde ilerliyor. Eski evinizi yeniden restore etmek için en doğru zaman. Nostaljik yapılardan hoşlandığınız bir gerçek. Beklediğiniz ve tarzınıza uygun bir ev ve yaşam alanı olacak. İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranmalısınız. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz.
  • 15

    TERAZİ (AŞK)

    Aşk gezegeniniz Mars, çevresel ve ailevi ilişkilerinizi canlandırıyor. Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Mars tüm hafta boyunca size  faklı soğuk bir cazibe verecektir. Fakat Mars sizi bencil de yapacaktır.

  • 16

    AKREP (İŞ)

    Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlarken, eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz. Yaşama yeni bir plan ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

  • 17

    AKREP (AŞK)

    Venüs burcunuzda ilerlerken, yönetici gezegeniniz Mars, Oğlak burcuna geçti. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Bazılarınız farklı hareket edecek ve tam gerçek aşkı bulduklarını zannettikleri anda ilişkiden vazgeçebilirler. Evli olanlar şeytana uyabilirler. Fakat güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

  • 18

    YAY (İŞ)

    Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız. Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir dönem içindesiniz.

  • 19

    YAY (AŞK)

    Bu ay aşka mantıklı ve akılcı bakacaksınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacak. Fakat kıskançlık duygularınızın da sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız. Duygusal karışıklığa neden olmak istemiyorsanız, partnerinizle çekişmek yerine onun duygularını anlamaya çalışmalısınız.

  • 20

    OĞLAK (İŞ)

    Mars sizi enerjik yapıyor. Çalıştığınız iş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Bu arada kendiniz daha çok geliştirmenin yollarını bulacaksınız. Uzak yollarla ilgili planlarınız gözden geçirecek ve gerekli görüşmeleri gizlice sağlayacaksınız.

  • 21

    OĞLAK (AŞK)

    Mars burcunuzda ilerlemeye başladı. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bekarlar hayatlarının en mutlu tesadüflerini yaşayacaklar. Hislerinizi ve coşkularınızı baskı altında tutmak isteyeceksiniz. Birine ilgi duyuyorsanız, duygularınızı gizleyeceksiniz. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz.

  • 22

    KOVA (İŞ)

    Neptün para ufkunuzu genişletiyor. Paraya karşı ilginiz artacak. Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacağınız bir hafta. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız. Finans konularıyla ilgili yeni, bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz.

  • 23

    KOVA (AŞK)

    Satürn ve Mars duygusal konularda sert çıkışlar yapmanıza neden oluyor. Arzularınız tavan yapabilir. En küçük olayları bile kendi değer yargılarınıza göre kategorize ediyorsunuz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Aldatma konularına karşı bu hafta dikkatli olun.

  • 24

    BALIK (AŞK)

    Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınız oldukça mutlu görünüyor. Duygusal hassasiyetin hakim olduğu bir dönemdesiniz. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişkilerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve yeni yaşantınızdaki farklı olaylara yelken açmalısınız.

  • 25

    BALIK (İŞ)

    Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler  yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Fakat konuşma kabiliyetinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız