Magazin turu (11 Kasım 2016)

Beyazıt Öztürk'ten Şebnem Bozoklu'ya, Ahu Yağtu'dan Songül Öden'e gangi ünlü nerede görüldü, ne yapıyordu?  Kısa magazin haberleri

Haberler 11.11.2016 - 10:43

  • 1

    "DEMET İLE SORUN YOK"

    Bebek'te objektiflere takılan Beyazıt Öztürk, verdiği sözü tutmayıp çekimlere gitmediği ileri sürülen Demet Akalın hakkında konuştu.


    Avrupa Turnesi'ne çıkan Beyazıt Öztürk ile anlaşan şarkıcı Demet Akalın'ın, ilk çekimden sonra bir daha yurt dışına gitmeyerek program çekimlerinin geç kalmasına sebep olduğu ve ünlü şovmeni zor durumda bıraktığı iddia edilmişti. Önceki gün Bebek'te kuaför çıkışı görüntülenen Beyaz, bu konunun hatırlatılması üzerine, "Bir sorun yok. Hallettik" dedi.

  • 2

    "AYAKÜSTÜ KONUŞMUYORUM"

    Oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Kuaförünün girişinde gazeteciler ile karşılaşan Ahu Yağtu, her zamanki söylemini tekrarladı. "Ayaküstü konuşmuyorum" diyen Yağtu, daha sonra kuaförüne giriş yaptı.
  • 3

    "ÖZELİMİZ KALMADI"

    Şarkıcı Hande Yener, son dönemde kendisi hakkında çıkan haberlerden dert yandı.

    Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde oyuncu ve manken Ümit Cem Şenol'la nişanlanan Hande Yener, önceki gece Kağıthane'de objektiflere takıldı.

    Nişanlısının ailesini ziyarete gelen ünlü şarkıcı, eve gireceği sırada gazetecilerle karşılaşınca rahatsız oldu. Nişan sonrası hakkında yazılan haberlerden dolayı keyfinin kaçtığını belirten Yener, "Artık özelimiz kalmadı. Sürekli hakkımızda bir şeyler yazılıyor" dedikten sonra eve girdi.
  • 4

    KONSER KEYFİ

    Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, geçtiğimiz gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde Lokalize konser kapsamında gerçekleştirilen Deniz Taşar konserini izlemeye geldi. Sesini ve kendisini çok beğendiğini ve hatta sıkı bir hayranı olduğunu belirttiği Deniz Taşar'ı, uzun süredir takip ettiğini belirten Nil Karaibrahimgil, fırsat bu fırsat diyerek kendisini dinlemeye geldiğini belirtti.

    Yaklaşık 2 saat süren konseri büyük bir zevkle izleyen Nil, çıkışta ise güzel bir müzik ziyafeti yaşadığını söyledi.
  • 5

    "YANLIŞ BİR ŞEY YAZMAYIN"

    Altı yıllık mimar eşi Emre İzer'den geçtiğimiz ay boşanan Şebnem Bozoklu, daha önce objektiflere yakalandığı meslektaşı Kerem Fırtına ile birlikte önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Cihangir'de Kerem Fırtına ile objektiflere takılan Şebnem Bozoklu, kendisini görüntüleyen muhabirlere, "Yine mi siz? Yanlış bir şey yazmayın" dedi.
  • 6

    "TAMER BEY ISLANMAYIN"

    Oyuncu Tamer Karadağlı, önceki akşam dostlarıyla birlikte Kuruçeşme Balık'ta yemek yedi. Mekan çıkışı yağmur bastırınca Tamer Karadağlı'nın yardımına mekanın çalışanları yetişti. Ünlü oyuncuya şemsiye açan vale, "Temer Bey ıslanmayın" diyerek, Karadağlı'ya aracına kadar eşlik etti.

  • 7

    SÜPERSTAR OTOPARKTA

    Ajda Pekkan, Nişantaşı St. Regis Otel’de otelin sahibi Demet Sabancı Çetindoğan'la akşam yemeği yedi. Süperstar, görüntü vermemek için aracını otopark girişine çağırdı. Gazetecilerin flaşlarıyla neye uğradığını şaşıran Ajda Pekkan,  VIP aracına binip evinin yolunu tuttu.
  • 8

    CEYHUN YILMAZ POZU

    Oyuncu Ceyhun Yılmaz, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Yakın dostları ile öğle yemeğinde buluşan Ceyhun Yılmaz, yemek esnasında yaptığı tiplemelerle dostlarını kırdı geçirdi. Ünlü oyuncu, montunu havaya atarak her zamanki gibi esprili bir poz verdi.
  • 9

    "ÇOK FENA LODOS VAR"

    Sevgilisi Kerem Alışık'tan ayrılan Songül Öden, önceki gün yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu ile Bebek'te görüntülendi.

    Evlenip çocuk yapma talebini reddettiği için Kerem Alaşık'tan ayrıldığı iddiaları hatırlatılan ünlü oyuncu, "Bugün lodos var, acayip başım ağrıyor" dedi.  Israrla yöneltilen sorular üzerine Öden, "Siz soracaksınız, ben cevap vermeyeceğim. Kolay gelsin. Dikkat edin çok fena lodos var" şeklinde konuştu.

  • 10

    KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ

    Sunucu Gül Gölge Saygı, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Şık giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Gül Gölge Saygı, havaların güzel olmasına rağmen kış havasına girmiş olacak ki kırmızı beresiyle görüntülendi. Mağazaları gezinerek alışveriş yapan Saygı, elinden bir an olsun telefonunu düşürmedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız