Magazin Turu (16 Eylül)

Nilüfer'den Kerem Alışık'a, Ricardo Quaresma'dan Candan Erçetin'e hangi ünlü nerede görüldü, ne yaptı. Kısa kısa magazin haberleri...

Haberler 16.09.2016 - 15:41 Son Güncelleme : 16.09.2016 - 15:52

  • 1

    İSTANBUL KEYFİ

    Ebru Şallı, önceki gün Bebek Lucca’daydı. Cem Yılmaz’la tatil fotoğrafları günlerce manşetlerde kalan Şallı, onun şimdilerde eski eşi Ahu Yağtu ile tatilde olmasıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.
  • 2

    GECE GÜNDÜZ BİR ARADA

    Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, oğulları Kemal’le Bodrum tatiline devam ediyor. İkili önceki gün, tekne turunun ardından Nükhet Duru’nun Off Gümüşlük’teki konserini izlemeye gitti.
  • 3

    KÖPEĞİNİ KANGURUDA TAŞIDI

    Candan Erçetin, önceki gün Atatürk Havalimanı’nda objektiflere takıldı.

    Kıbrıs’a gittiği öğrenilen şarkıcı, köpeği İrma’yı da yanına aldı. İrma’yı kanguruyla taşıyan Erçetin, fotoğrafları çekilirken rahatsız oldu.
  • 4

    KEREM ALIŞIK SPORDA

    Uzun yıllardır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Songül Öden’den ayrıldıklarına dair haberler çıkan Kerem Alışık, önceki sabah Bebek’te görüntülendi.

    Bebek'te tek başına spor yaptığı görülen Kerem Alışık, gazetecileri farkedince soru almamak için spor yürüyüşünü koşuya çevirerek hızla gözden kayboldu.
  • 5

    KORUMAYLA GECE GEZMESİ

    Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran, Bodrum tatillerini noktalayıp İstanbul’a döndü.

    Önceki gece Reina’ya giden çift, mekandan sabaha karşı bir koruma ordusu eşliğinde ayrıldı. İkili, Baran’ın kullandığı araçla uzaklaştı.
  • 6

    NİLÜFER KAZA GEÇİRDİ

    Ünlü şarkıcı Nilüfer, evinde kaza geçirdi. Kaza sonucu ayağı kırılan Nilüfer’e, doktoru 3 hafta istirahat verdi.

    Ünlü şarkıcının 17 Eylül’de gerçekleşmesi planlanan konseri, sağlık durumu nedeniyle iptal edildi.

    Nilüfer, geçirdiği kazayı sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: “Evde geçirdiğim küçük bir kaza sonucunda ayağımda bir kırık meydana geldi. Bu sebeple Sapanca konserini iptal etmek durumunda kalıyoruz maalesef. Doktor 2-3 haftalık bir istirahat tavsiye etti. Çok üzgünüm.”

  • 7

    KAMERAMAN BEGÜM

    'El Değmemiş Aşk' filminin Bodrum turnesine katılan başrol oyuncularından Begüm Kütük ile Cem Kılıç, İstanbul'a dönüş yolunda görüntülendiler.


    Keyifleri yerinde olan oyunculardan Begüm Kütük'ün, gazetecilerin elinden aldığı el kamerası ile Cem Kılıç'ı çekmesi ortaya ilginç görüntüler çıkmasına neden oldu.
  • 8

    MOTOR KEYFİ

    Soner Sarıkabadayı, Bebek’teydi.Bir arkadaşıyla kahve keyfi yapan şarkıcı, gazetecileri fark edince yanlarına kadar gidip bayramlaştı. İlk defa bayramda İstanbul’da kaldığını ifade eden Sarıkabadayı, motoruna binerek Bebek’ten ayrıldı.
  • 9

    1 MAÇLIK DÖVME

    Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, eşi Maria’yla İstinye Park’taydı.

    Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Benfika ile oynadıkları maça kafasının arkasına yaptırdığı haç dövmesiyle çıkan futbolcunun, dövmesini sildirdiği görüldü. Futbolcu, muhabirlerin “Dövmenizi neden sildirdiniz?” sorusuna “Geçiciydi” yanıtını verdi.
  • 10

    AYLA ÇELİK SEVGİLİSİYLE

    Ayla Çelik, işadamı sevgilisi Barbaros Utku ile önceki gün Bebek’teydi. El ele objektiflere takılan çift, kısa bir sahil turu yaptı. İkili muhabirleri karşılarında görünce rahatsız oldu.






  • 11

    ZOR GÜNLER

    Geçtiğimiz temmuz ayında kanser tedavisi gören kardeşi Nurhan Hanım’ın vefatıyla büyük acı yaşayan Pakize Suda, önceki akşam Bebek’teki bir kafede görüntülendi.

    Suda, “Nasılsınız?” diye soran muhabirlere “Arkadaşlar nasıl olabilirim sizce? Kardeşimi, diğer yarımı toprağa verdim. İnanır mısınız yemek bile yiyemiyorum artık, 49 kiloya düştüm” diye yanıt verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız