Magazin ve sanat turu (1 Ağustos 2018)

1 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 01.08.2018 - 17:30

  • 1

    ÜNLÜLERDEN İLHAM ALABİLECEĞİNİZ TATİL ROTALARI

    Kurban Bayramı tatili kaç gün, ne zaman başlayacak sorularının cevabı belli oldu. Kurban Bayramı tatili 9 güne çıktı. 18 Ağustos Cumartesi gününden itibaren başlayacak olan ve 26 Ağustos Pazar gecesi sona erecek tatil için henüz plan yapmadıysanız, ünlülerin bu yaz Instagram'dan paylaştıkları tatil ve yer bildirimlerinden ilham alabilirsiniz. İşte ünlülerin tatil fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    KARAKOMİK FİLMLER'İNDE ROL ALACAK BİR İSİM DAHA BELLİ OLDU

    Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Karakomik Filmler'den detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak iki filmden oluşacak projede Cem Davran'ın rol alacağı açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    "KALÇALARIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM"

    Zaman zaman aldığı kilolar nedeniyle eleştirilen Rihanna, kalın vücut hatlarıyla mutlu olduğunu söyleyerek, “Kalçalarımı kaybetmek istemiyorum” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    5. VICTORIA'S SECRET MODELİNDEN DE AYRILDI

    Dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında (Altın orana göre) en güzel gözler ile en iyi çeneye sahip olan ve listeye %89.63 ile dördüncü sıradan giren Harry Styles; beşinci kez bir top modelle ilişkisini sonlandırdı. 23 yaşındaki müzisyen ile Victoria’s Secret modeli Camille Rowe ayrıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    ÜNLÜ OYUNCUDAN DENİZ ALTINDA KAMP

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'de rol alan Burak Sevinç, Muğla'nın Fethiye ilçesinde denizin yaklaşık altı metre derinliğinde kamp ortamı oluşturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    YİNE ZİRVEDE

    Çekimleri biten Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 8. yeni ve final sezonunun 2019'un ilk yarısında yayınlanacağının açıklanması bile etkisini gösterdi. Dizi şimdiden, yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı IMDb'nin Ağustos verilerinde birincilik tahtına oturdu. İşte kullanıcıların oylarıyla belirlenen en popüler yabancı diziler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    PELİN KARAHAN: HAYATIMI VE DURUŞUMU ETKİLEDİ

    Bedri Güntay’la evlenip anne olduktan sonra oyunculuğa ara veren Pelin Karahan aile hayatı hakkında konuştu. Geçtiğimiz yıl oğlu Can Eyüp'ü dünyaya getiren Karahan, "Evlilik mesleğim, hayatımı, duruşumu etkilemedi ama çocuklar etkiledi" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    'KENDİNİZİ BAŞKALARIYLA KIYASLAMAYIN'

    İsveçli model Elsa Hosk, Instagram’dan hakkında merak edilenleri yanıtladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    NEFES NEFESE HAKKINDA MERAK EDİLENLER

    Başrollerinde Uğur Yücel (Atmaca), Şükrü Özyıldız (Yusuf Alacan) ve Melisa Şenolsun (Rüya Kıran) yer aldığı Nefes Nefese, Suriye, Berlin ve Almanya üçgeninde yaşadıkları hikayeyi ekrana getirecek. Yönetmenliğini Uğur Yücel ile Aydın Bulut'un yaptığı, senaristliğini ise Selin Tunç'un üstlendiği Nefes Nefese kadrosunda Şebnem Hassanisoughi, Gülçin Santırcıoğlu, Zeyno Eracar, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Macit Sonkan, Nick Xhelilaj, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, İpek Ayaz Kortunç gibi isimler de rol alıyor. İşte dizinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu, karakter analizleri ve fotoğrafları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    INSTAGRAM İÇİN ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİLER

    Günümüzde 18-24 yaş arası gençlerin yüzde 81'i Instagram kullanıyor. Bu platformda mükemmel foto yaklamanın püf noktası özel bir fotoğrafçıya sahip olmak. Kadınlar Instagram 'da mükemmel görünümü yakalamak için özel fotoğrafçı olarak erkek arkadaşlarını kullanıyor. Bir kişi fotoğraf çekenlerin arkasına saklandı ve onları fotoğrafladı. Ortaya, ' Instagram 'ın kahraman erkekleri' çıktı. İki Avustralyalının açtığı ve 137 bin takipçisi olan Instagram hesabından bu erkeklerin kız arkadaşlarını çekerken ortaya çıkan ilginç kareleri paylaşılıyor. İşte fotoğraf çekenlerin de çektirenlerin de şekilden şekile girdiği o fotoğraflardan bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    "DİZİ SETLERİNDEN UZAK KALACAĞIZ"

    Dizi setlerinin çalışma saatleri nedeniyle bir süre eşi Halit Ergenç ile uzak kalacaklarını yineleyen Bergüzar Korel, yeni filminin detaylarını da anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    İNGİLİZ OYUNCUNUN GELİNLİĞİNE TÜRK İMZASI

    Dünyaevine giren ünlü İngiliz oyuncu Bhavna Limbachia’nın gelinliği, İngiltere’de yaşayan Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal’ın imzasını taşıdı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    ÜNLÜLERİN NOSTALJİK FOTOĞRAFLARI

    Gösteri dünyasının ünlü isimlerinin hayatları kadar; geçmiş yıllarda çekildikleri, tarihin tozlu sayfalarından çıkan fotoğrafları da ilgi çekiyor. İşte kimi hayatını kaybetmiş kimi ise hala aramızda olan ünlülerin yıllanmış kareleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    AHMET KURAL'DAN SPOR SALONUNDA ESPRİLİ PAYLAŞIM

    Ahmet Kural, sosyal medyada başlayan spor salonu ve filtresiz fotoğraf paylaşma akımına ilginç bir paylaşım yaparak katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    RAP ŞARKICISI CANLI YAYINDA VURULDU

    ABD’li rap şarkıcısı Project Youngin, Instagram’dan yaptığı canlı yayında elindeki 100 bin doları sayarken silahla vuruldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    "ADINI DUYDUĞUM AN HEYECANLANDIM"

    Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese ile izleyici karşısına çıkacak olan Melisa Şenolsun, dizinin başrolünde oynayan Uğur Yücel için, "Adını duyduğum an heyecanlandım. Teklifi hiç düşünmeden kabul ettim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    JOHNNY DEPP: KARIM YÜZÜME İKİ YUMRUK ATTI

    Johnny Depp’in olaylı boşanma süreci yaşadığı eski karısı Amber Heard’la mahkeme dosyaları gün yüzüne çıktı. Buna göre Depp, Heard’a şiddet uyguladığını reddederken eski karısını, ‘kendisinin yüzüne iki yumruk atmakla’ suçlamış.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    YEŞİLÇAM'IN 'ŞİŞKO NURİ'Sİ SITKI SEZGİN'DEN SİTEM

    Samsun’da 11 gün önce geçirdiği bir rahatsızlık sonucunda hastaneye kaldırılan ve Şişko Nuri lakabıyla bilinen Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Sıtkı Sezgin, sanat camiasına kendisini aramadıkları için sitem etti. Sezgin, "Herkes düşmüş ekmek derdine. Artık kimse kimsenin varlığından haberdar değil. 11 gündür hastanede tedavi görüyorum. Bu sürede arayan olmadı" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    EVA LONGORIA BEBEĞİNİN YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

    Eva Longoria, 2,5 aylık bebeği Santiago Enrique ile birlikte dergiye kapak pozu verdi. Ünlü oyuncu, böylece oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    ÜNLÜ OYUNCU ZOMBİ ÖLDÜRME PROVASINDA

    Ünlü oyuncu Tilda Swinton, yeni filmi The Dead Don’t Die’ın çekimlerinde birbirinden değişik kostümleriyle görüntülendi. Rolü gereği zombi öldürmesi gereken Swinton, çekim arasında kılıçla prova yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    'DÜNYADAKİ EN SEÇKİN ESERLERDEN' (MERSİN'DE 1700 YILLIK BÜST)

    Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) tarafından, Mersin'in Mezitli ilçesindeki Soloi-Pompeiopolis antik kentinde yapılan kazılarda 1700 yıllık büst bulundu. DEÜ Edebiyat Fakültesi Müzecilik Bölümü ve Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Remzi Yağcı, büstün; dünyanın en seçkin eserleri arasında olduğunu belirterek, "Kentin tarihine ışık tutacak bir keşfe imza attık. Bu büstü, dünyadaki örnekleri arasında en seçkin eserlerden biri olarak niteleyebiliriz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    HOLLYWOOD'UN İKİ USTA OYUNCUSU AYNI FİLMDE BULUŞUYOR

    Oscar’lı oyuncu Mel Gibson ile ünlü aktör Colin Farrell, War Pigs adlı filmde başrollerde yer alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    DÜĞÜN YERİ VE TARİHİ BELLİ OLDU

    Oyuncu Mert Fırat ile nişanlısı İdil Fırat 8 Eylül’de Alaçatı’da dünyaevine girecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    ŞİMDİ MİLYONLARCA HAYRANI VAR (ONU TANIDINIZ MI?)

    Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz?

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    AKBANK CAZ FESTİVALİ'NDE SÜRPRİZ İSİMLER VAR

    28. Akbank Caz Festivali’nde konser verecek isimler belli oldu. 17-28 Ekim'de gerçekleştirilecek festivalde Jehan Barbur, Fırat Tanış, Nubya Garcia, Jamie Cullum gibi isimler sahne alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26
  • 27

    JENNIFER LOPEZ'İN 12 BİN DOLARLIK STİLİ

    Giyim tarzıyla her zaman adından söz ettiren şarkıcı Jennifer Lopez, son olarak giydiği blue jean pantolon görünümlü çizmesiyle dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    HAYDARPAŞA'DA TARİHİ KALINTILAR

    Haydarpaşa Garı peronlarının rayları altında bulunan tarihi kalıntılar yakından görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız